Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
32 komentara

Druga noć: Upoznajte stanare koji su ušli u Big Brother kuću

U petak smo imali prilike upoznati 10 stanara kuće koja je pod budnim okom Velikog brata. U kuću je sada ušlo još troje stanara: Ivona, Anton i Luka

PR fotografije
Foto: PR fotografije
32 komentara

Ivona Milovanović, Jagodina

Ivona je završila visoku školu farmacije, a dvije godine je živjela i radila u Švicarskoj. Otac joj živi u Australiji. U životu je radila kao hostesa i zaposlenica u call centra turističke agencije. Druge je žene često izjednačuju sa sponzorušom jer voli brinuti o svom izgledu. Imala je estetsku operaciju; stavila je silikon u usne. Trenutno je nezaposlena jer može biti, a otac, baka i djed je financiraju. Velika joj je želja postati TV voditeljica.    

RTL

Anton Kopajtić, Zagreb

Anton ili Ante trenutno živi u Zagrebu, ali je iz Ogulina. Do prije par godina je radio kao šef mehanizacije  u jednoj firmi, a sada je u mirovini. Nikada se nije ženio i to zbog posla – stalno je mijenjao lokacije, a posao ga je odveo i u Alžir, Rusiju... Kaže da je kao mlad bio vrlo zgodan i da je imao nekoliko veza, ali uglavnom sa ženama lakog morala. Voli žene i priče o seksu, Ne voli se družiti s penzionerima.

RTL

Luka Mišnić, Beograd

Luka je pasionirani reper i igrač ulične košarke i organizator brojnih turnira iste. Za sebe tvrdi da je tvorac srpskog urbanog sleng rječnika. Otac mu je pisac, a on se zalaže za legalizaciju marihuane. 

RTL

U petak navečer, u Big Brother kuću ušlo je deset stanara. Upoznajte ih! 

Naši partneri pišu
Message