To je to što me zanima!

Druga sezona 'Tvoje lice zvuči poznato' ove nedjelje u 20 sati

I ove godine osim glavne postave žirija bit će i gostujući članovi, ali i još poneko iznenađenje koje će dodatno zapapriti samo natjecanje i razveseliti gledatelje
Vidi originalni članak

Druga sezona popularnog showa Nove TV započinje ove nedjelje u 20 sati,  a osim natjecatelja uzbuđeni su i članovi žirija Tomo in der Mühlen i Sandra Bagarić kojima se ove godine u ocjenjivanju natjecatelja popularnog showa, čiju je prvu sezonu u prosjeku pratilo više od milijun gledatelja, pridružuje vrhunski glumac, komičar, redatelj i dramski pisac Branko Đurić Đuro.

Branko trenutačno sa svojim autorskim hitom - predstavom 'Đurologija' puni dvorane širom svijeta i regije, a dosad ju je vidjelo preko 50.000 ljudi.

- Kao glumac, gledat ću tko će se nabolje glumački približiti nekoj osobi koju emitira i tko će napravi najveći show - kaže o tome što će mu biti najvažnije u ocjenjivanju natjecatelja showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. 

Nove transformacije s nestrpljenjem očekuje i Tomo in der Muhlen.

- Moram priznati da se jako veselim sljedećoj sezoni TLZP. Kandidati ove godine su odlični, kao izvođači, ali i kao ljudi te me veseli vrijeme provedeno s njima u vrlo intenzivnom radu i druženju. Također smo pojačali i naš glazbeno produkcijski tim da maksimalno pomognemo kandidatima kao i finalnoj produkciji showa. Svi jedva čekamo da zabavimo našu vjernu publiku koja nas je tako dobro podržala prošle sezone - kaež Tomo. 

I ove godine osim glavne postave žirija bit će i gostujući članovi žirija, ali i još poneko iznenađenje koje će dodatno zapapriti samo natjecanje.

Sandra, Tomo i Đuro će od ove jeseni u novim nastavcima showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ocjenjivati i komentirati transformacije Luke Bulića, Saše Lozara, Maje Posavec, Ivane Marić, Maje Šuput, Renate Sabljak, Dušana Bućana i Ivana Šarića. 

Tko će iz ovogodišnje jake postave natjecatelja TLZP-a 2 najbolje utjeloviti glazbene legende, najvjerodostojnije skinuti sve njihove pokrete i izraze lica, tko će se najviše vokalno približiti originalu ili  biti možda i bolji od njega samog, tek ćemo vidjeti u novoj sezoni urnebesno zabavnog i hit showa Nove TV čiju prvu epizodu imamo priliku pogledati već ove nedjelje.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kung fu panda 07.09.2015.

    hajde bar nešto zabavno koliko toliko nadam se da će biti bar upola dobri ko prošla sezona mada Marija je teško zamjeniti

  • bang 07.09.2015.

    nadam se da nikoga neće na silu gurat da bude najbolji kao onu vandu prošle sezone.jedan od rijetkih showova za opuštanje i koji se može pogledati sa cijelom obitelji

  • Spec 07.09.2015.

    Kilo šminke , kilo pile naopako . Ipak bolje od one davne emisije : "zvijezde se pres.ravaju" .

Komentiraj...
Vidi sve komentare