To je to što me zanima!

'Društvene mreže su zabavne, ali mi ipak nisu draže od seksa'

Zbog sati koje sam provodila za računalom prijateljice me zadirkuju da sam postala ovisnica, kaže Sarah Jessica Parker koja društvene mreže koristi za promociju
Vidi originalni članak

Iako je ih godinama izbjegavala, Sarah Jessica Parker (48) aktivirala se na društvenim mrežama. Zvijezda serijala “Seks i grad” to je učinila kako bi što bolje mogla promovirati svoje modne kolekcije i parfeme.


- Dugo sam se tome opirala, ali su me suradnici potkraj prošle godine uvjerili da ću se na taj način najbolje približiti mojoj publici i kupcima - pojasnila je glumica. Sarah ovih dana otvara butike sa svojom modnom markom Nordstrom u New Yorku, Los Angelesu i Dallasu. Uvjerena je da će se, zahvaljujući njezinoj aktivnosti na internetu, okupiti velik broj njezinih obožavatelja koji žele kupiti njezine kreacije.

- Zbog sati koje sam provodila za računalom prijateljice me zadirkuju da sam postala ovisnica. Priznajem, društvene mreže su zabavne, ali meni nikad neće biti draže od seksa - rekla je u svojem stilu. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Adisibila 28.02.2014.

    Prodana dušo. Mani se fejsbuka, više ćeš se seksat

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 28.02.2014.

    ne znam ja ko nju naziva modnom ikonom i zaš kreira odjeću sad.većina onog što je nosila u serijalu je bio živi užas i kić i takav neukus se može vidjeti samo na tv-u jer niko živ osim određenih nazovi celebova u nas se nebi usudio izać takav na ulicu...a i tim celebovima se redovno smiju kad se takvi pojave negdje.

  • kung fu panda 28.02.2014.

    ni meni

Komentiraj...
Vidi sve komentare