To je to što me zanima!

Dua Lipa objavila razloge zašto Kosovo nije Srbija, Karleuša se uključila i prozvala pop zvijezdu

Dua Lipa nije odgovorila na njezinu prozivku, ali je na Instagramu nešto kasnije podijelila još jedan story iste tematike, u kojem od Applea traži da stave Kosovo i Palestinu na svoje karte.
Vidi originalni članak

Pop zvijezda Dua Lipa (24) podijelila je na Instagramu sa svojih nešto manje od 50 milijuna pratitelja objavu s razlozima 'zbog kojih Kosovo nije i nikad neće biti Srbija' te time očekivano izazvala brojne reakcije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Među njima i onu srpske folk pjevačice Jelene Karleuše (41), koja je mlađoj kolegici odlučila replicirati na vlastitom profilu, referirajući se na spornu izjavu Britanke podrijetlom s Kosova.

- Draga Dua Lipa, volimo te ovdje u Srbiji. Ekstremizam ni na koji način nije odgovor (znate da se kosovski čelnik nalazi u Haagu, suočen s optužnicom za ratne zločine itd. Na obje strane možete pronaći vrlo loše ljude). Molim te koristi svoje društvene mreža za dijeljenje ljubavi, mira i glazbe (i vrati se na Kosovo da budeš sa svojim ljudima). Šaljem ljubav svim dobrim ljudima oko svijeta - napisala je u pomirljivom tonu Karleuša.

O PROSVJEDIMA U BEOGRADU Karleuša: 'Osuđujem policijsku brutalnost, nitko ne smije ići protiv ovog siromašnog naroda'

Dua Lipa nije odgovorila na njezinu prozivku, ali je na Instagramu nešto kasnije podijelila još jedan story iste tematike, u kojem od Applea traži da stave Kosovo i Palestinu na svoje karte.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • Blagoje Jovović 24.07.2020.

    Da ne nekim slucajem Novak Djoković na svom instagram profilu podjelio sliku Velike Srbije. Svi bi ste pricali o velikosrpskoj politici itd.. Ali o slici Velike Albanije na instagram profilu Dua Lipe svi cute.

  • 20.07.2020.

    Govorili su oni i da je Šibenik srbija ali Osijek nikada neće bit Osek...

  • Samo_komentar 19.07.2020.

    Dua je sa Kosova i logicno da je na strani Kosova. Za karelušu nikada nije ni čula , Dua je zvijezda i ima pravo pricati sta hoce, svoju karijeru ne gradi na skandalima za razliku od Karleuše

Komentiraj...
Vidi sve komentare