To je to što me zanima!

Dugo je nismo vidjeli u javnosti, zvijezda 'Seks i grada' pojavila se na crvenom tepihu u Londonu

Kim je svečanu dodjelu nagrada stigla u kratkoj crnoj haljini, dok se njezin partner uskladio s crnim odijelom
Vidi originalni članak

Zvijezda serije 'Seks i grad' Kim Cattrall (66) nakon dugo vremena pojavila se u javnosti. Na crveni tepih u Londonu stigla je u društvu 16 godina mlađeg partnera Russella Thomasa (50).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kim se ispred fotografa na crvenom tepihu prošetala u kratkoj crnoj haljinici koja je imala zanimljive detalje u području grudi. Njezin partner uz nju je stajao u klasičnom crnom odijelu. Povod njihovog dolaska na crveni tepih bila je dodjela nagrada.

Zvijezda hit serije s Russellom je ove godine proslavila šestu godišnjicu veze, a par se rijeko kad pojavljuje zajedno u javnosti. 

- Jako mi je ugodno u njegovoj blizini. Ima odličan smisao za humor i oku je ugodan. Volim ga i vrijedilo ga je čekati - ispričala je Kim jednom prilikom. 

'BILO JE TUŽNO I NEUGODNO' Faca iz 'Seksa i grada' uključio se u svađu Sarah Jessice Parker i Samanthe: Nju uvijek branim!

Inače, glumica i dečko upoznali su se u 2016. godini kada je ona radila za BBC. Prije Russella Kim je pred oltarom bila tri puta. Prvi put s Larryjem Davisom, od kojeg se rastala 1979. godine. Drugi suprug bio joj je Andre J. Lyson, a njihov brak se 'raspao' 1989. godine. Ni brak s trećim suprugom nije potrajao, od Marka Levinsona rastala se 2004. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Tko pjeva zlo ne misli 11.11.2022.

    Za svoje godine odlicno izgleda...Sa ovim likom bu tak dugo dok bu njemu po volji...Ona vise nemre birati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare