To je to što me zanima!

Duje Ćaleta-Car i supruga otkrili ime sina: 'Dobro došao, Mauro'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nogometaš i dubrovačka pravnica prije nekoliko dana postali su roditelji, a sada su na društvenim mrežama otkrili ime sina
Vidi originalni članak

Nogometaš Duje Ćaleta -Car (24) i Adriana Đurđević (29) zaručili su se u ožujku, a sredinom travnja obznanili su da im stiže prinova. Nedugo nakon su se vjenčali u Dubrovniku, a prije par dana postali su roditelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Adriana je sada sa svojim pratiteljima podijelila nekoliko Instagram priča. Na jednoj od Instagram priča, Adriana je objavila fotografiju balona u raznim bojama, a onaj najveći, plavi u obliku srca otkrio je kako su sinu dali ime Mauro.

- Dobro došao kući, Mauro- pisalo je na balonu koji se nalaze u njihovom domu u Francuskoj.

RODIO SE SIN Duje Ćaleta-Car i supruga javili su se iz rodilišta: 'Hvala svima na lijepim željama od nas troje!'

Adriana je, također, na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj izlazi iz rodilišta. Na fotografiji pozira sa svojim sinom i suprugom. 

- On ispunjava mjesto u našim srcima za koje nikada nismo ni znali da je prazno- napisala je novopečena majka ispod objave koja je ubrzo skupila preko osam tisuća lajkova, a pratitelji i prijatelji su čestitali roditeljima na prinovi. 

RADOSNE VIJESTI Nogometaš Duje Ćaleta-Car i supruga Adriana dobili su sina: U njegovim Bilicama već se slavi

Prinova je navodno dočekana s velikim veseljem u nogometaševim rodnim Bilicama, gdje se krenulo slaviti čim se saznalo za sretnu vijest.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE TU LUD!?':

Idi na 24sata

Komentari 53

  • max2017 29.08.2021.

    zagorec......

  • neno8 29.08.2021.

    na balonu sigurno nije pisalo *dobro došao kući*

  • 29.08.2021.

    Ne sviđa mi se ovo, on kad bude 45god njoj se neće dati i on će naći drugu i mlađu i ona će biti dio ovih portaluša koje proklinju sve muškarce 🤷‍♂️

Komentiraj...
Vidi sve komentare