To je to što me zanima!

Dva nova para stižu u 'Brak na prvu'! 'Ako mi se ne svidi, nema veze. Nema foliranja i laganja'

Kandidati uživaju u svom danu i ne znajući da će im se uskoro pridružiti novi parovi u sociološkom eksperimentu 'Braka na prvu'
Vidi originalni članak

Kandidati uživaju u svom danu i ne znajući da će im se uskoro pridružiti novi parovi u sociološkom eksperimentu 'Braka na prvu'.

- Vodila sam Antona u šumu. Ja sam često na Sljemenu s Harleyjem pa sam mu odlučila pokazati gdje mi to idemo - rekla je Nikolina dok je Lovre spremao po stanu, a Klara ga hvalila.

- S kim si takav si - mudro je odgovorio Lovre. Tiago je također spremao stan dok je Filip pravio doručak za Tamaru i njega.

- Naravno, bez majice! - zafrkavala ga je Tamara.

PRIČE O 'STAROJ KOŽI' Nikolina iz 'Braka na prvu' o Lovri: 'Jasno je s kime imamo posla, moramo biti na oprezu...'

I dok su se parovi koji su već neko vrijeme u sociološkom eksperimentu pomalo uljuljkali u bračni život, stručnjaci će prodrmati njihovu svakodnevicu i predstaviti nove kandidate!

Prva je Mura Klara iz Čakovca, 25-godišnja medicinska sestra koja vjeruje u pravu ljubav te da s jednom osobom možete provesti cijeli život. Iskreno priznaje kako ne može dočekati da upozna svog budućeg supruga i kaže:

- Nadam se da će naša budućnost biti lijepa i da ćemo biti jedno za drugo, ali ako nema prvog klika, to je gotovo za mene.

Sljedeći kandidat koji se odlučio upustiti u bračnu avanturu je 36-godišnji Marko, Zagrepčanin koji trenutno radi u Rotterdamu, gdje u rafineriji postavlja senzora na motore.

- Što se bliži vjenčanje nervoza je sve veća. Uglavnom, draga buduća ženo, želim ti reći da se nadam jako dobroj zabavi i da ćemo uživati u svemu što nam ovaj eksperiment i izazov nosi. Spreman sam i svjestan činjenice da ću se uskoro oženiti, ali u jednu ruku, to mi se čini nerealno - rekao je Marko.

- Sve radim sa strašću u životu. Ili radim ili ne radim - kaže 56-godišnji Osječanin Josip, koji trenutačno radi u Frankfurtu kao wellness menadžer. Otkriva da nije previše uzbuđen zbog svadbe, samo ga zanima kakva će mu dama doći.

- Dat ću se cijeli, a ako ta moja buduća želi djecu, ja se jako dobro osjećam i fizički sam spreman, jak sam, nemam nikakve poroke, jednostavno sam pozitivac. Spreman sam na sve - samouvjereno nastavlja i zaključuje:

- Samo iskreno i direktno. Nema foliranja i laganja. Ako to bude to, sve ću joj dati. Ako mi se ne svidi, nema veze, idemo dalje.

IZJAVE O 'STAROJ KOŽI' Anton iz 'Braka na prvu' otkrio detalje drame za 24sata: 'Lovre puno izmišlja i stalno optužuje'

Gestalt psihoterapeutkinja Karmen dolazi iz Zagreba i jasno kaže da njezin partner treba znati razgovarati, razumjeti i biti podrška.

- Voljela bih i da je širokih pogleda, da voli istraživati i ima vedru, mladenačku energiju. Volim dominantnije muškarce, da inicira, predlaže, da je angažiran. Da je lijep, da zrači nekim optimizmom i veseljem, da je otvoren i da se prepoznamo odmah kad se pogledamo, nastavlja 50-godišnjakinja koja ne vjeruje u ljubav na prvi pogled, ali vjeruje u zaljubljenost i privlačnost na prvi pogled.

- Ljubav se gradi - zaključuje.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dinamary 18.03.2024.

    Lijep, zgodan, dominantan, pozitivan, inteligentan, nasmijan, vjeran, bogat, strastven, dobri zubi, lipo miriše, zabinljiv, elokventan.....to bi ona, to bi one.....ljudi moji, gdje su takvi?

  • 18.03.2024.

    Prema najavi vidi se isto neki " biseri" ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare