To je to što me zanima!

Dva umjetnika: Pored Nebojše Glogovca će sahraniti Šabana

Direktor 'Pogrebnih usluga' Dragan Baltovski kaže da zaposlenici već pripremaju pogreb za čovjeka koji je obilježio njihovu kulturu, ali konačne, precizne odluke donosi Šaulićeva obitelj
Vidi originalni članak

Pjevač Šaban Šaulić bit će sahranjen u Aleji zaslužnih građana u Beogradu, a nakon obdukcije objavit će se točan datum, iako bi po planu sprovod trebao biti u petak. Kako piše srpski Telegraf, Šaban će počivati na Novom groblju pored glumca Nebojše Glogovca koji je preminuo u veljači prošle godine. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Direktor 'Pogrebnih usluga' Dragan Baltovski kaže da zaposlenici već pripremaju pogreb za čovjeka koji je obilježio njihovu kulturu, ali konačne, precizne odluke donosi Šaulićeva obitelj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Sahrane u Aleji odobrava služba Protokola gradonačelnika Beograda i regulirano je gradskom odlukom o uređenju i održavanju groblja. Tamo mogu biti sahranjeni ljudi s visokom titulom u Srbiji, ali i počasni građani Beograda. 

HOBI MU JE BIO PECANJE Sa Šabanom u lijes će staviti kapu, štap za pecanje i novce

- Gradonačelnik Beograda ima pravo u izuzetnim situacijama odlučiti o dodjeli mjesta za sahranu čovjeka za kojeg se procijeni da je dao značajan doprinos kulturi i javnom životu grada i republike u području u kojem je djelovao - objasnio je Baltovski. U Aleji zasad počiva nešto više od 740 ljudi. 

Dok još nije bio poznat datum obdukcije, Šabanova najstarija kći Sanela usprotivila se da pogreb bude 21. veljače jer je tada njezin rođendan. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Yugonostalgicar 21.02.2019.

    Sabane sirotinja te voli

  • AmbrozStubički 21.02.2019.

    Hrvatski mediji svakodnevno veličaju lika koji nosi četničku kapu. Sramotno.

  • Maximus_M 21.02.2019.

    ok

Komentiraj...
Vidi sve komentare