Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
40 komentara

Sa Šabanom u lijes će staviti kapu, štap za pecanje i novce

Šaulić je, osim pjevanja, najviše volio pecati u Krčedinu. Tamo je provodio lijepe dane, okupljao prijatelje, a najviše je uživao voziti se u čamcu u miru i tišini

Foto: Privatni album
40 komentara

Sprovod kralja narodne glazbe Šabana Šaulića trebao bi biti u petak, 22. veljače, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a njegova obitelj otkrila je što će staviti u lijes s njim. Naime, riječ je o njegovoj omiljenoj kapi, bez koje nije mogao ni dan, novaca, ali i štap za pecanje, prenosi Telegraf

U popodnevnim satima iz Krčedina, naselja u Srbiji, donijeli su Šabanov omiljeni štap u kuću na Dedinju. Razlog toga je što je pokojni Šaulić, osim pjevanja, najviše volio pecati u Krčedinu. Tamo je provodio lijepe dane, okupljao prijatelje, a najviše je uživao voziti se u čamcu u miru i tišini. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Privatni albumI

Obdukcija će biti obavljena u četvrtak, 21. veljače, u Njemačkoj, u 10 sati i trajati će nekoliko sati. Međutim, ako se obdukcija iz nekog razloga produži i ne završi kako je predviđeno, rezerviran je termin sprovoda za ponedjeljak. 

ČEKA SE OBDUKCIJA Obitelj stigla po Šabana: Pola sata smo se opraštali s tatom

Inače, Šabanova djeca Mihajlo i Sanela su stigli u Njemačku kako bi identificirali očevo tijelo, prenosi Kurir. U Njemačkoj je pripremljena i posebna prostorija u koju su stavljeni cvijeće te svijeće. 

Foto: Privatni albumI

Šaulić je samo tri mjeseca prije smrti odlučio sastaviti oporuku. Njom je svu imovinu, vrijednu nekoliko milijuna eura, ostavio supruzi Gordani, djeci i unucima.

Foto: Facebook

 - Šaban je u posljednje vrijeme bio prilično uznemiren, kao da je predosjetio da će se nešto strašno dogoditi. Jednog jutra se probudio i zamolio Gordanu da pozove obiteljskog odvjetnika. Rekao joj je da se već izvjesno vrijeme ne osjeća najbolje i da želi napraviti oporuku. Ona mu je rekla da ne pretjeruje i da za to još ima vremena, ali na kraju je, s obzirom na to da je bio vrlo uporan, učinila kako je htio - rekao je izvor blizak pjevaču za srpske medije.

Tema: Sve o životu i smrti legende narodne glazbe

Message