To je to što me zanima!

Dvojac Nipplepeople objavio je intrigantni video: Uskoro će konačno otkriti svoj identitet?

U kratkoj snimci, glazbenici pozivaju na otkrivanje, što bi značilo da bi uskoro mogli saznati identitet misterioznog dua, koji na našoj sceni žari i pali više od deset godina
Vidi originalni članak

Tajanstveni duo glazbenika iz sastava Nipplepeople na svojim je društvenim mrežama objavio video koji je privukao pažnju njihovih fanova.

U kratkoj snimci, glazbenici pozivaju na otkrivanje, što bi značilo da bi uskoro mogli saznati identitet misterioznog dua, koji na našoj sceni žari i pali više od deset godina.

- Jeste li spremni za otkrivanje? - pita dvojac na snimci. 

ZATVARANJE CHILL&GRILL FESTIVALA Maskirani dvojac Nipplepeople rasplesao publiku na Bundeku

Popularni bend djeluje od 2008. godine, gostovali su na svim jačim regionalnim festivalima, njihove snimke ne silaze s glazbenih ljestvica, a sad bi, nakon dugih 12 godina, napokon mogli saznati tko su Nipplepeople i što to od nas cijelo vrijeme skrivaju.

Osim u Hrvatskoj i u regiji, njihovu glazbu prepoznali su i brojni strani fanovi. Do benda je nemoguće doći i provjeriti što ovaj video znači, jer ne znate koga nazvati, a sad bi, barem se tako čini, napokon mogli povezati lica s glazbom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 23.10.2020.

    Odlični su mi, pogotovo stvar "Sutra", predobra...A zanimljivi su i zbog tog skrivenog identiteta, voljela bih da ga otkriju, ali ne vjerujem da hoće...

Komentiraj...
Vidi sve komentare