To je to što me zanima!

Dvojnici trudne Kate i Williama izazvali su kaos pred bolnicom

Gomila novinara, fotografa, obožavatelja i turista doslovno je podivljala kada je ugledala Kateinu dvojnicu s rukama na trbuhu kako žustro juri prema bolnici
Vidi originalni članak

Dvojnici trudne Kate Middleton (31) i princa Williama (31) uzrokovali su pravu pomutnju u petak pred bolnicom St. Mary u kojoj bi vojvotkinja od Cambridgea trebala roditi. Okupljeni novinari, fotografi, obožavatelji i turisti doslovno su podivljali kada su ugledali Kateinu dvojnicu s rukama na trbuhu kako žustro juri prema bolnici. Prije toga je objavljeno da je par pod policijskom pratnjom napustio njezin obiteljski dom u Buckleburyju i navodno se uputio prema bolnici. No kako se kasnije ispostavilo, britanski The Sun objavio je lažnu vijest i odlučio se našaliti na račun dolaska kraljevske bebe na svijet šaljući lažnu Kate i Williama pred bolnicu.

Prema kladionicama, beba neće biti rođena do sljedećeg utorka ili čak kasnije što znači da neće biti rođena u horoskopskom znaku Raka nego Lava. Kateina majka Carol Middleton jednom je prilikom otkrila da bi dijete trebalo biti rođeno u horoskopskom znaku Lava dok su kraljevski dužnosnici rekli da je termin poroda sredinom srpnja zbog čega gomila fotografa i medija još od početka srpnja kampira pred bolnicom. 

- Ne želimo komentirati kretanja vojvode i vojvotkinje. U pitanju je njihovo privatno vrijeme - izjavio je glasnogovornik kraljevskog para nakon što se pojavila informacija da su na putu prema rodilištu.

Zahvaljujući Kate Middleton bolnica St. Mary postala je top destinacija za razgledavanje i fotografiranje. No turisti i mediji možda dežuraju pred krivom bolnicom, piše Daily News. Prema nekim izvješćima, postoji mogućnost da su sve oči uprte u krivu bolnicu. Par boravi u kući njezinih roditelja u Buckleburyju, oko 53 kilometara udaljenom od Londona zbog čega se vjeruje da bi Kate mogla roditi u bolnici Royal Berkshire koja je 30-ak minuta udaljena od njezina doma, piše Telegraph.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • ice age 21.07.2013.

    koja debilana i koliko medijske pozornosti, a čemu?

  • Eos_2 20.07.2013.

    Ovo je za ludnicu ! Pa ko je lud otici u bolnicu di te ceka hrpa ludjaka kad mozes roditi doma u najvecem luksuzu i uz najbolju skrb !

  • ManuEllaa 20.07.2013.

    Dvojnici ? nikad nebi rekla..meni izgledaju ko pravi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare