To je to što me zanima!

Dvostruke zaruke oduševile su gledatelje: 'Neka potraje ovako lijepo i kad se kamere ugase...'

U posljednjoj epizodi 'Ljubav je na selu' pale su dvostruke zaruke, farmer Zoran zaprosio je Suzy, a Marijan Tajlanđanku Patty. Neven i Samanta daleko su od toga, ali su ponovo uspjeli nasmijati gledatelje
Vidi originalni članak

Zaruke Zorana Stričevića (49) i Suzy Tomić (51) oduševile su gledatelje RTL-ovog realityja 'Ljubav je na selu'. Iako su se zaručili i Marijan i Patty, Suzy i Zoran odnijeli su titulu 'najozbiljnijeg para' ove sezone.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U komentarima na službenoj stranici emisije gledatelji su pisali komplimente i čestitke.

- 'Budite zauvijek zajedno!!', 'Čestitke! Oboje su super i normalne osobe', 'Želim vam sreću', 'Sretno vam bilo', 'Prelijepa je ovo i predraga žena'... - samo su neki od komentara.

UPOZNALA JE I GRADONAČELNIKA Marijana iz 'Ljubav je na selu' javila se s Eurosonga: 'Nek se ljudi pitaju što ja radim ovdje...'

Nevenov romantični doručak nasmijao je mnoge, što se može iščitati iz njihovih komentara u kojima su mu predlagali da bi možda bilo bolje da je dodao glavicu luka i pivo, iako neki misle da Samanta ne zaslužuje ni toliko.

-'Kao da pas ima rođendan', 'Dekoracija za 10', 'Glavica luka fali', 'Ne valja. Fali luk, a bome i kruh. A di je pivo? Nema bez pivice ništa.', 'Mislim stvarno... uz narezak je trebalo luk, a ne kisele krastavce', 'Oboje da nauče malo da se ponašaju', 'Ona nije zavrijedila ni takav doručak' - samo su neki od komentara na Nevenovu romantičnu gestu.

IPAK ĆE OSTATI PRIJATELJI? Neven zavodio Samantu, a njoj je sve bilo dosadno: 'Samo joj YouTube ide, ne zna ništa raditi'

Zaručili su se Patty i Marijan, no mnogi misle kako je Patty s njim iz koristi.

- Kako li će jadna ona sa svekrvom izaći na kraj -  pisali su gledatelji, nakon što je Marijan priznao da još nije upoznao Patty s majkom.

KRAJ ROMANTIČNIH PUTOVANJA Pale dvostruke zaruke, Rasema u očaju: 'Opet sam ostala sama'
- 'Život je pred tobom sada prvih par godina uživajte sami nemojte ništa forsirati.', 'Bože dragi, zavela ga pošteno. Pitanje jel' mu to treba, sada u tim godinama', 'Da je pametan uživao bi u svojoj slobodi i u plodovima svoga rada' - samo su neki od komentara na račun ovog odnosa.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Andjelica 21.05.2021.

    Stari je totalna prolupao tajlanđanka ima prijateljicu koja ju je već pitala da li može takvog nači za nju sve jasno??

  • 20.05.2021.

    trebamo uvoziti te Azijatkinje kad neke nase cure ne znaju sta bi sa sobom

  • ajetodoo 20.05.2021.

    Gledatelj i gledalice više odu nego ševljeni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare