To je to što me zanima!

Džekina supruga: 'Ne slavimo Božić, ali ljubav širimo stalno'

Mnogi su kritizirali što Džekina obitelj slavi Božić, a nisu kršćani. Nogometaševa supruga, manekenka Amra Silajdžić Džeko za dežurne kritičare imala je spreman odgovor
Vidi originalni članak

Nogometaš Edin Džeko (32) sa suprugom te djecom uživa u blagdanima, čime se Amra Silajdžić Džeko (34) pohvalila na društvenim mrežama.

EMOTIVNA PRIČA EDINA DŽEKE Bježali smo u skloništa, a sve što smo htjeli je igrati nogomet

Međutim, mnogi su kritizirali što Džekina obitelj slavi Božić, a nisu kršćani.

Amra pak nije dugo čekala te je brzo odgovorila svim kritičarima.

HEROJ BIH Veliko srce Edina Džeke: Platio skupo liječenje dječaku Harunu

- Mi ne slavimo Božić, ali volimo ovu tradiciju, jelku i paketića... Volimo i širimo ljubav svaki dan, tako učimo i našu djecu - rekla je manekenka.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • Plehan 27.12.2018.

    Jako lijepo.Puna podrška obitelji Dzeko.

  • vinja 26.12.2018.

    Bravo, tako to rade pametni i dobronamjerni ljudi. Što bi tek kritičari rekli na obitelji gdje su pomiješane mnoge vjeroispovijesti pa onda svi slave sve, svi nauče običaje drugih, vesele se i druže kao obični ljudi, neopterećeni predrasudama.

  • balanza 26.12.2018.

    Oni koji na 25.12. ne slave rođenje Isusa Krista,mogu samo cestitat krscanima Bozic,a ostat dosljedni svojim stavovima ili religijama i ne koristit simbole ni obicaje Bozica kao krscanskog blagdana(kicenje bora,darivanje itd.)samo zato jer je eto to in i da se moze obisit slika na inst.face... I okiceni bor bez jaslica nije nista nego komad drva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare