To je to što me zanima!

E.T. ima novu pjevačicu, šestu po redu: Nastupala je i na Dori

Ja sam kao Flash uletjela u Flashback turneju, jako neočekivano, predivno iskustvo, velika odgovornost jer sam ipak te pjesme slušala s 3,4 godine, otkad sam bebač bila, rekla je Meri uoči turneje
Vidi originalni članak

Meri Andraković (23) nova je pjevačica grupe E.T. Slavonku publika pamti po nastupiti na Dori, gdje je pjevala skladbu Borisa Đurđevića 'Bye, Bye, Blonde'. Ona je šesta po redu pjevačica grupe koja je osnovana 1987. godine. 

- Ja sam kao Flash uletila u Flashback turneju, jako neočekivano, predivno iskustvo, velika odgovornost jer sam ipak te pjesme slušala s 3,4 godine, otkad sam bebač bila - rekla je pjevačica za IN Magazin uoči Flashback turneje, na kojoj nastupaju E.T., Karma i Colonia. 

30 GODINA 'TEK JE 12 SATI' Kako je nastao spot za hit koji je zaludio Hrvatsku: 'Svi modeli su htjeli biti u našem megahitu'

Andraković će u grupi naslijediti Vannu, Andreu Čubrić, Lanu Klingor, Katarinu Rautek i Saru Elenu Menkovsku. Počela je pjevati još kao djevojčica te je 2015. godine ušla u finale RTL-ovog showa Zvijezdice. 

Nastupala je na brojnim festivalima, ali i u HNK Osijek u predstavi Moje pjesme, moji snovi. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU KULINARSKOG SERIJALA ‘LEĐA O LEĐA’:

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bree77 18.10.2023.

    Boytronic se brzinski zarati sa svakom od njih.

  • pocetnik 18.10.2023.

    od kad postoje ja znam samo jednu da je pjevacica..sve druge su samo pojava...

  • mrTrobec 18.10.2023.

    sigurno je doobra

Komentiraj...
Vidi sve komentare