To je to što me zanima!

E, to je promocija: Rihanna vas poziva da dođete na Barbados

Pjevačica je u promotivnom videu, snimljenom za promociju turizma na njenom rodnom otoku, pokazala atribute i u golišavom izdanju istaknula čari Barbadosa
Vidi originalni članak

Često ističe koliko voli rodni Barbados i svaki slobodni trenutak koristi kako bi otišla tamo i uživala te se družila s prijateljicama. Rihanna (24) također aktivno sudjeluje u promociji turizma Barbadosa. 

Pjevačica je, naime, snimila promotivni video u kojem pokazuje sve prirodne ljepote Barbadosa i otkriva njegove čari kako bi privukla turiste. Video je snimila u suradnji s otočnom turističkom zajednicom. Nije se libila pokazati seksi tijelo i zajahati konja u 'vrućim' hlačicama kako bi svoju domovinu predstavila kao idealnu destinaciju za svakog turista.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • chelseaMG 30.01.2013.

    tko vam je ljepši ? barbados ili rihanna? ja se ne mogu odlučiti.

  • LI LO 30.01.2013.

    kaj morate sve popljuvati....svatko bi lagao kad bi rekao da su plaže ružne i da imamo ljepše...koliko u svijetu ima ovakvih ljepota...da ne uzimam u obzir cijenu puta kladim se da je tako daleko sve jeftinije nego na našem Jadranu....ja oduševljena izgleda kao raj....ja bi tamoooooo :)))))))

  • tresalica 30.01.2013.

    kako je ona prekrasna joooojjj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare