To je to što me zanima!

E. Watson nije mogla suzdržati suze na oproštaju od Pottera

Mladu glumicu i ostatak njezinih glumačkih kolega dirnula je činjenica da je riječ o posljednjem nastavku filma o Harryju Potteru koji su godinama zajedno snimili
Vidi originalni članak

Na premijeri filma 'Harry Potter i darovi smrti' Emma Watson (21) nije razočarala svoje obožavatelje. Pojavila se u raskošnoj haljini Oscara De La Rente, a na crveni tepih došetala je s osmijehom na licu. No, to nije dugo trajalo. Mladu glumicu i ostatak njezinih glumačkih kolega dirnula je činjenica da je riječ o posljednjem nastavku filmskog serijala o Harryju Potteru. Emma se rasplakala dok su se Daniel Radcliffe (21) i Rupert Grint (22) zahvaljivali obožavateljima i jedni drugima. 

- Mislim da večeras priča ovdje ne završava jer svatko tko pogleda film ovu priču nosit će sa sobom do kraja života - rekao je Radcliffe u svom govoru. 

Producent David Heyman ponudio je Emmi Watson da glavu nasloni na njegovo rame. Plakala je i tijekom svog govora, a tada ju je tješila spisateljica JK Rowling.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Vivijen 19.11.2011.

    hoce li se neka knjiga svidjeti nekome ovisi o ukusu pojedinca,za mene su knjige prekrasne,mastovite,originalne i slobodno mogu reci među najboljima koje postoje. Filmovi su uvijek manje detaljni,ali nam vizualno predoce ono sto knjige ponekad nemogu. Glumci su svakim nastavkom sve bolji,efekti i scena također. Bravo! J.K.Rowling hvala ti na ovim knjigama prožetima ljubavlju i prijateljstvom,one su me više naučile o životu nego 16 godina školovanja. Pozdrav svim ljubiteljima Harrya Pottera :)

  • 08.07.2011.

    Sve knjige sam pročitala i imam 4 filma!!!Jedna od knjiga koja me oduševila.

  • sweetangel 08.07.2011.

    Šta je, je. I ja san dio generacije koja je odrasla uz Harry Pottera. Završetak te serije filmova znači kraj djetinjstva jedne generacije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare