To je to što me zanima!

Ecija Ivušić: 'U mjesec dana mi se dogodio prekid veze i radnog odnosa pa sam se i razboljela'

Zvala sam to fenomen 4P - pandemija, potres, prekid veze i prekid radnog odnosa. Tim redoslijedom. Sve u vremenskom periodu od mjesec dana, rekla je Ecija
Vidi originalni članak

Bivša radijska voditeljica Ecija Ivušić (34) na društvenim mrežama objavila je poduži tekst o svemu što joj se dogodilo u prošloj, 2020. godini. Priznala je joj se u svega mjesec dana dogodio niz loših stvari.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Ecijom Ivušić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zvala sam to fenomen 4P - pandemija, potres, prekid veze i prekid radnog odnosa. Tim redoslijedom. Sve u vremenskom periodu od mjesec dana. Svaki put kad bih nakon tjedan dana došla malo k sebi, slijedio je novi nokaut. Prijatelj se našalio da se nada da neće doći i do 5P, a na moje pitanje šta bi bilo peto, provalio je pogreb. Tada je bio crni humor, ali pola godine kasnije došao je i novi punch - pokopala sam Leeloo, svog 16-godišnjeg psića, koja mi je uginula na rukama - napisala je Ecija. 

U emotivnom tekstu je i da je bolesna. 

- Voljela bih da sam u tih pola godine stekla snage za taj finalni udarac, ali nisam, jer sam se čitavo ljeto borila s anksioznošću, napadajima panike i ostalim zdravstvenim problemima uzrokovanih stresom (hashimoto i dijabetes) - rekla je Ivušić.

No, ima recept za uspjeh. 

-  Držite se dobri ljudi. I za sebe i za druge se pridržite. Ne bojte se pasti ni pitati pomoć kad padnete. Ne bojte se ni ako tu pomoć ne dobijete, jer uvijek se sjetite da je najveća moć u vama samima. Puno se molite i vjerujte u ljubav i dobro. A ako to sve iskreno možete, vjerujte možete puno. Neka nam je sretnija 2021. Neću reći ni sretna, sretnija je dovoljno - rekla je Ecija. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • exnebiseštelmešt 07.01.2021.

    Molim da se otvori tel.linija 060 i da se pomogne"DAMI" u potrebi ,ali molim i minostra Marića da se drzava odrekne PDVa

  • Slajzerizer 02.01.2021.

    Neće joj biti problem skupit lovu kad ovako izgleda

  • mumm4 01.01.2021.

    Gdje da ti uplatim novac? Zaboravila si još napomenuti koronu i potres.

Komentiraj...
Vidi sve komentare