Show

Komentari 27

Ecija Ivušić: 'U mjesec dana mi se dogodio prekid veze i radnog odnosa pa sam se i razboljela'

Ecija Ivušić: 'U mjesec dana mi se dogodio prekid veze i radnog odnosa pa sam se i razboljela'

Zvala sam to fenomen 4P - pandemija, potres, prekid veze i prekid radnog odnosa. Tim redoslijedom. Sve u vremenskom periodu od mjesec dana, rekla je Ecija

Bivša radijska voditeljica Ecija Ivušić (34) na društvenim mrežama objavila je poduži tekst o svemu što joj se dogodilo u prošloj, 2020. godini. Priznala je joj se u svega mjesec dana dogodio niz loših stvari.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Ecijom Ivušić

- Zvala sam to fenomen 4P - pandemija, potres, prekid veze i prekid radnog odnosa. Tim redoslijedom. Sve u vremenskom periodu od mjesec dana. Svaki put kad bih nakon tjedan dana došla malo k sebi, slijedio je novi nokaut. Prijatelj se našalio da se nada da neće doći i do 5P, a na moje pitanje šta bi bilo peto, provalio je pogreb. Tada je bio crni humor, ali pola godine kasnije došao je i novi punch - pokopala sam Leeloo, svog 16-godišnjeg psića, koja mi je uginula na rukama - napisala je Ecija. 

U emotivnom tekstu je i da je bolesna. 

- Voljela bih da sam u tih pola godine stekla snage za taj finalni udarac, ali nisam, jer sam se čitavo ljeto borila s anksioznošću, napadajima panike i ostalim zdravstvenim problemima uzrokovanih stresom (hashimoto i dijabetes) - rekla je Ivušić.

No, ima recept za uspjeh. 

-  Držite se dobri ljudi. I za sebe i za druge se pridržite. Ne bojte se pasti ni pitati pomoć kad padnete. Ne bojte se ni ako tu pomoć ne dobijete, jer uvijek se sjetite da je najveća moć u vama samima. Puno se molite i vjerujte u ljubav i dobro. A ako to sve iskreno možete, vjerujte možete puno. Neka nam je sretnija 2021. Neću reći ni sretna, sretnija je dovoljno - rekla je Ecija. 

Najčitaniji članci