To je to što me zanima!

Ecija je poželjela biti Tarzanova ljubavnica: Ja Jane, a ti si...?

Bivša voditeljica Extra FM-a više nije u eteru, a ovih dana uživa u ljetnim radostima na Pagu. Njezin Instagram prepun je fotografija na kojima pozira u bikiniju...
Vidi originalni članak

Voditeljica Ecija Ivušić (32) ljetne dane provodi na Pagu u luksuznom penthouseu, a uz kupanje u moru i sunčanje na terasi, zabavlja se pozirajući ispred kamere. 

KOJOJ BOLJE STOJI? Ecija se uvukla u lateks haljinu poput Kim pa ušetala u more...

- Malo vitra, zrno soli, kap oblaka... Jedino je duše puno. Da je obrnuto ne bi valjalo. Ovako je taman - komentirala je Ecija. Nakon što je iskoristila ananase kao rekvizite za poziranje, voditeljica se dosjetila fotografirati među palmama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Poput Tarzanove Jane namjestila se u 'šipražje' i nabacila zavodničku pozu u zlatnom bikiniju i visokim sandalama 'rimljankama'.

'Ja Jane. A kako se ti zoveš - komentirala je Ivušić. Nedavno je rekla kako je najbolji savjet za dobru pozu - uvući trbuh i izbaciti stražnjicu.

Bivša voditeljica Extra FM-a više nije u eteru, ali je otkrila kako joj nisu smetale kritike jer je vodila narodnjački radio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Smatra da joj je najseksi fotografija na Instagramu ona na kojoj su je 'prozivali' da je iskopirala Kim Kardashian kada je u lateks haljini ušla u more, no Ecija se ne obazire na negativne komentare o njezinu izgledu i prozivkama za operacije. 

- Nemam ništa protiv plastičnih operacija, ali ih ne planiram raditi - rekla je Ecija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • 20.07.2019.

    Naporna do bola

  • ja92 19.07.2019.

    Vidio sam nedavno nekog da piša tu di si se slikala 😋

  • crazy mind 19.07.2019.

    kak ide ona pjesmica iz davnina:"cita zove tarzana jeci dzungla sva, dodi dodi tarzane svrbi me ........" :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare