To je to što me zanima!

Ecija: Na sekundu mi je došlo da se kandidiram za predsjednicu

Trebamo se svi pitati kuda ide ova država i cijeli naš planet. Treba li politika biti čin altruizma ili čin interesa, pita se glumica
Vidi originalni članak

Obična Vlajna nekakvim čudom uspije se kandidirati za predsjednicu države i pokušava spasiti svijet od globalne ekonomske i ekološke krize, priča nam glumica Ecija Ojdanić (48), koja je u ponedjeljak na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića prikupljala potpise za kandidaturu za predsjednicu Republike Hrvatske na izborima 2025. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naravno, to je bio dio njezina performansa za novu predstavu "Čudo" u Kazalištu Moruzgva, no Ecija je to tako uspješno odglumila da su prolaznici zastali i poslušali još jedna političarska obećanja. Glumica je uspjela nakon izgovorenih obećanja skupiti priličan broj potpisa.

GLUMI U 'MRKOMIRU I.' Ecija Ojdanić pokazala je kako izgleda prije šminkanja za set: 'Od neispavane do glamurozne'

- Iznenađena sam odazivom. Čak mi je na sekundu prošlo kroz glavu da se kandidiram za predsjedničko mjesto, ali samo na sekundu. Ipak, gluma je moj životni poziv i kroz nju želim mijenjati svijet nabolje - rekla nam je Ecija.

Predstavu "Čudo", čija je premijera u subotu, 5.studenoga, napisao je i režirao Ivan Leo Lemo.

- Trebamo se svi pitati kuda ide ova država i cijeli naš planet. Treba li politika biti čin altruizma ili čin interesa - pita se Ecija te dodaje da odgovore možemo saznati u predstavi. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • rocky55555 28.10.2022.

    Imali bismo mi predstavu u 4 oka

  • 27.10.2022.

    Za pet banki je top . Ai zaigrana je sigurno . To bi čudo bilo 💓

  • Bree1977 27.10.2022.

    Vrat propao od mršavljenja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare