To je to što me zanima!

Ecija Ojdanić u 47. godini zavodi u bikiniju: Sol u kosi, piće u ruci

Ecija obožava trčati, a iako joj pratitelji znaju napisati da nema potrebe da trči budući da joj je tijelo savršeno, ona ne može prestati. Ne zato što misli da će dobiti koje kilo već zato što je to sad postalo njena ljubav
Vidi originalni članak

To ja zovem život. Ljeto, omiljena plaža, prijatelji oko tebe, omiljeno piće u ruci, osmijeh na licu, sol u kosi, napisala je na Instagram profilu glumica Ecija Ojdanić i pohvalila se savršenom figurom i u 47. godini.

POGLEDAJTE VIDEO: Ecija Ojdanić odgovorila na 24 pitanja!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na fotografiji pozira u bikiniju s prijateljicom, a obje u ruci drže rashlađeni koktel. Ecija ne taji da jako pazi na prehranu i na zdrav život, a poznato je i da voli trčanje. Ove godine najavila je da će sudjelovati u maratonu, što znači da je već počela s pripremama i trčanjem, što joj je inače uobičajena rutina tri puta tjedno.

Fotografija je pokupila preko tisuću i pol lajkova.

'Divota', 'Samo veselo i pomalo radno, uživajte', 'Što se to uživa, sunce, more...', samo su neki od komentara. Fotografiju je komentirala i voditeljica HRT-ove emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' Doris Pinčić Rogoznica (31), koja je u komentar postavila emotikon srca. Ecija joj je na to poručila da svrati do nje.

U IZOLACIJI Ojdanić: 'Održavanje rutine mi pomaže da sada ne poludim...'

Ecija obožava trčati, a iako joj pratitelji znaju napisati da nema potrebe da trči budući da joj je tijelo savršeno, ona ne može prestati. Ne zato što misli da će dobiti koje kilo već zato što je to sad postalo njena ljubav.

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 10.08.2020.

    “Ne samo što misli da će dobiti KOJE KILO” ... nepismeni sezonci vam pišu tekstove??

  • đuro71 09.08.2020.

    koga zavodi

  • 1racman 09.08.2020.

    Inače narodna poslovica kaže: sve kaj valja već je zauzeto ili usrano... Još dok kolko toliko izgleda ok a kaj posle bude morala plaćati ljubavnike....,

Komentiraj...
Vidi sve komentare