Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
1 komentara

Ojdanić: 'Održavanje rutine mi pomaže da sada ne poludim...'

Televizor joj se pokvario usred potresa, ali ima Internet i Netflix pa sa svojom obitelji pogleda i pokoji film, pregleda djeci zadaću i sluša vijesti barem dva puta dnevno. Uz to, glumica nije zaboravila na vježbanje u karanteni

Foto: Instagram
1 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Vlatka ljuta: Neće vam trebati nokti kada ljudi krenu umirati

U jeku korona virusa svi provode dane u izolaciji kako bi zaštitili sebe i svoje bližnje od zaraze. Mnogi poznati podijelili su svoje osjećaje i svoje trenutno stanje sa svojim pratiteljima. Svojim se obožavateljima javila i glumica Ecija Ojdanić (45), koja je na svom Instagram profilu napisala podužu poruku.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Stalno u glavi dozivam život 'samo s koronom'. Moram priznati da me ovaj potres, pa pogiblja djevojčice, pa smrt u obitelji - taj niz me dotukao. Ono što mi pomaže da ne poludim i da zadržim zdrav razum je pokušaj održavanja rutine. Buđenje, doručak, vježbanje, ručak, pospremanje nakon ručka, pokušaj čitanja... Mada sam jako dekoncentrirana i moram se truditi da mi misli ne lutaju - započela je Ecija svoju objavu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stalno u glavi dozivam život “samo s koronom”. Moram priznati da me ovaj potres, pa pogibija djevojčice, pa smrt u obitelji ... e taj niz me dotukao. Ono što mi pomaže da ne poludim, da zadržim zdrav razum jest pokušaj održavanja rutine. Budjenje, doručak, vježbanje , ručak , pospremanje nakon ručka , pokušaj čitanja .. mada sam jaaaako dekocentrirana..i baš se moram svojski truditi da mi misli ne lutaju. TV nam je riknuo usred potresa . Tj, TV provider , tako da imamo internet i Netflix. Pogledamo film navečer , pregledavam djeci zadaću , vijesti pokušavam slušati samo 2 puta dnevno .. imam toliko posla da zavjet da sredim ormare dubinski nikako da dodje na red.. a ne bi bilo loše izbaciti višak stvari iz života . Pogotovo u ova vremena kad smo bolno uvidjeli što je bitno. Život, zdravlje i da smo okruženi našim najmilijima . Kako vama teče život u doba korone i potresa? #svećebitidobro❤️ #svećebitidobro❤️ #svećebitidobro❤️

Objavu dijeli Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

Dodala je kako joj se televizor pokvario usred potresa, ali ima Internet i Netflix pa sa svojom obitelji pogleda i pokoji film, pregleda djeci zadaću i sluša vijesti barem dva puta dnevno.

Foto: Mladost Kaštela

-  Imam toliko posla da zavjet da sredim ormare dubinski nikako da dođe na red. A ne bi bilo loše izbaciti višak stvari iz života. Pogotovo u ova vremena kad smo bolno uvidjeli što je bitno. Život, zdravlje i da smo okruženi našim najmilijima - zaključila je Ecija.

Foto: Mladost Kaštela

Njezini su joj obožavatelji u komentarima pisali ohrabrujuće riječi i pokušali je utješiti kako će svemu ovome doći kraj i da će uskoro sve ponovno biti u redu. 

ECIJA OJDANIĆ: 'Muški kolege su i dalje bolje plaćeni od nas, ne razumijem'

Uz poruku je objavila fotografiju na kojoj vježba. Glumicu ni izolacija ne sprječava da i dalje radi na svojoj zavidnoj liniji.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Mada Peršić: 'Ako treba, vratit ću se medicini i pacijentima...'

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

 

 

Naši partneri pišu
Message