To je to što me zanima!

Ecija pala na stubama i slomila nogu, pa je muž sad kućanica

Ponosi se mužem, koji je postao prava kućanica i svaki dan sprema ukusna jela. Glumica kaže da su se donedavno njegove kulinarske vještine svodile na kajganu
Vidi originalni članak

Otkad je Ecija Ojdanić (39) na stubama slomila kost u stopalu, njen suprug Robert Orhel (38) naučio je kuhati. Glumica kaže da su se donedavno sve njegove kulinarske vještine svodile na kajganu.

Ponosi se mužem, koji je postao prava kućanica i svaki dan sprema ukusna jela. Njima se rado pohvali i na svom profilu na Facebooku. Iako se zbog ozljede noge kreće na štakama, glumica je jučer otputovala na filmski festival u Belgiju, gdje će sa suprugom predstaviti film “Hitac”.

- Ista mi je stvar ležim li u hotelskoj sobi ili doma. U avionu ću imati poseban tretman, moći ću ispružiti nogu, a organizatori festivala obećali su da će se o svemu brinuti. To se zove pobjeda duha nad bolesti - kaže glumica. 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • mila 19 15.02.2014.

    ajme ružnog čovika..jel mogla bolje nać nešto?

  • Wekinjo26 15.02.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zadomihrvatsku 15.02.2014.

    a vidi ovog dopera molim te ja mislin ispod 3doze ovaj nepreživi dan ,a vidi mu lijepe žene :)mmmmmmmm

Komentiraj...
Vidi sve komentare