To je to što me zanima!

Ecija slavi godišnjicu braka: 'Mi zajedno plovimo već 11 godina'

U dramatičnim okolnostima, na kraju sve uvijek bude i više nego dobro. Najvažnije je da se ljubav množi. Za sve ostalo ćemo lako, rekla je Ecija jednom prilikom, koja ni danas ne skriva koliko je sretna uz Roberta
Vidi originalni članak

Ovako nas dvoje plovimo već punih 11 godina. Nekad s povoljnijim vjetrom, nekad s nešto manje povoljnim, ali uz jednaku količinu ljubavi i smijeha. Sretna nam jedanaesta godišnjica, kapetane moj, napisala je glumica Ecija Ojdanić (45) uz fotografiju na kojoj na brodu pozira sa svojim suprugom, Robertom Orhelom (45). Danas slave godišnjicu braka.

Čestitke su u komentarima pristizale sa svih strana. Mnogi njezini pratitelji na društvenoj mreži zaželjeli su im sretnu godišnjicu te još puno sretnih godina koje će provesti zajedno. Par zajedno ima sina Jakova, a Ecija iz prošlog braka s glazbenim urednikom Antom Viljcem ima kći Cvitu

PRED KAMERAMA Ojdanić otkrila: Ljubila sam se s kolegom dok je suprug gledao

- Divni ste, sretno vam bilo. Predivno je gledati kako se volite - pisali su im pratitelji, a glumica Bojana Gregorić Vejzović (48) ispod fotografije ostavila im je emotikon srca.

Ecija i Robert sudbonosno 'da' izrekli su 2009. na imanju Dvori od Škrapi, a na vjenčanju su bili samo kumovi, roditelje te uži članovi njihovih obitelji. Vjenčala ih je matičarka, koja je stigla iz Pazina, a romantičan prizor uljepšalo je pet malih djeveruša, među kojima je bila i Cvita. Nakon intimnog vjenčanja u Istri, napravili su zabavu za prijatelje u jednom zagrebačkom restoranu.

- U dramatičnim okolnostima, na kraju sve uvijek bude i više nego dobro. Najvažnije je da se ljubav množi. Za sve ostalo ćemo lako - rekla je Ecija jednom prilikom, koja ni danas ne skriva koliko je sretna uz Roberta.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S ECIJOM OJDANIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 30.05.2020.

    Nek živi ljubav....

  • Slavonka60 30.05.2020.

    Sretno vam❤⚘

  • iskra21 30.05.2020.

    Sretno! Ecija ima 46 god a ne 45

Komentiraj...
Vidi sve komentare