Show

Komentari 12

Ojdanić otkrila: Ljubila sam se s kolegom dok je suprug gledao

Ojdanić otkrila: Ljubila sam se s kolegom dok je suprug gledao

Hrvatska kazališna i filmska glumica iza sebe ima brojne projekte na kojima je radila sa suprugom Robertom Orhelom, a priznala je kako neke scene nije bilo baš tako jednostavno snimiti

Glumica Ecija Ojdanić (44) na društvenim mrežama objavila je fotografiju s kolegom Alenom Liverićem (53) s kojim je zajedno glumila u filmu 'Hitac' 2013. godine. Film je režirao njezin suprug Robert Orhel (45), a Ecija i Alen u filmu su glumili ljubavnike. 

- Imali smo dvije profesionalne suradnje. I jako dobro ih pamtim. Bili smo ljubavnici u seriji 'Larin izbor'. Pa opet ljubavnici u filmu 'Hitac' koji je režirao moj suprug. Bilo je malo čudno ljubiti se s partnerom dok suprug režira. Ali, svi smo tu scenu odradili kao pravi profesionalci - izjavila je Ecija za Story. 

Inače, od kad je sudjelovala u showu 'Ples sa zvijezdama', Ojdanić brojne komplimente dobiva na račun izgleda. Prije šest godina počela je trčati što je postalo dio njezine svakodnevice, a vitku liniju održava i zdravom prehranom. Hvali ju i njezina fitness trenerica Monika Imerović (31).

- Oko šest sati smo već obje budne sa slikama prvih obroka. Nekad se i sama posramim kad mi ranom zorom javlja da je već otrčala 11 kilometara. Ne sjećam se da sam ikad radila s takvim vojnikom od žene. U gram, u gram grama pridržava se napisanog plana prehrane k'o časna sestra Biblije. Do 12 je već otplesala tri sata, poslikala što je sve pojela u međuvremenu, izvagala i pripremila ostatak obroka za kroz dan. Bez pogreške! -  napisala je u proljeće trenerica.

POGLEDAJTE VIDEO:  

Najčitaniji članci