To je to što me zanima!

Ed Sheeran kupio četiri imanja: 'Gradi podzemno kino uz kafić'

Irski pjevač već ima vilu s bazenom, jacuzzijem i golemom kućicom na drvetu, no želi sve poboljšati za zajednički život njega i Cherry
Vidi originalni članak

Pjevač Ed Sheeran (26) nedavno se zaručio s djevojkom, poreznom savjetnicom Cherry Seaborn (25) s kojom je u vezi od 2015.. Sheeran je kupio četiri susjedna imanja pokraj svoje vile u engleskom selu Suffolk kako bi stvorio savršen dom za sebe i Cherry. 

 

- Planira napraviti 'carstvo' za njihov zajednički život. Čak će sagraditi podzemno kino, a posadit će i stabla višanja u čast djevojci koja je dobila ime po tom voću - ispričao je pjevačev prijatelj. Sheeran u vili, u kojoj već stanuje, ima golemu kuću na drvetu, jacuzzi i bazen. Susjedima se sviđa Irac i drago im je što planira ostati u njihovom selu. 

SREDNJOŠKOLSKA LJUBAV Sheeran se pohvalio: 'Nabavio sam zaručnicu malo prije nove'

- Ed je odličan momak i uvijek je prijateljski raspoložen pa popriča s nama kad god se sretnemo. Tko ga može 'kriviti' što se želi skrasiti baš u ovom divnom dijelu svijeta - rekli su. Našalili su se kako se nitko neće žaliti pjevač ako bude glasno puštao glazbu jer nitko ne stanuje pokraj njega.

Prema nacrtima, koji su procurili u javnost, Sheeran namjerava sagraditi i glazbenu sobu između pored dvije prostorije za zabavu. Prenamjenit će staju koja je bila na imanju, a otprije ima privatni kafić koji se nalazi pod zemljom. 

ZAHVALITE EDU Riđokosi dečki zbog 'Sheeran efekta' bolje prolaze kod žena

- U njega se ulazi kroz tunel iz kuće i nabavio sam sva meni najbolja piva. Kada imam zabavu svi prijeđemo dolje u kafić - ispričao je jednom Sheeran. Pjevačevi prijatelji kažu da želi savršen dom jer uskoro planira vjenčanje sa zaručnicom te bi volio imati i djecu. 

 

- Spreman za sam za djecu. Uživam u životu s Cherry. Imamo mačke, gledamo filmove i naručujemo si dostavu. Nisam nikad prije imao takvu vezu - zaključio je irski pjevač. 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • pierrina 25.01.2018.

    Predivan dečko, sretno im 💗

  • čoviksjuga 25.01.2018.

    Bojim se za njega. Poludio od para i slave !

  • shadowchild 25.01.2018.

    Mozak mi se polomio dok sam ovo citao. "glazbenu sobu između pored dvije"; "pokraj svoje svoje vile"; "nitko neće žaliti pjevač ako bude"

Komentiraj...
Vidi sve komentare