To je to što me zanima!

Edo Maajka osvojio nagradu pa ju zamijenio pivom: 'Draži mi je Porin koji sam osvojio 2003.'

Slavni reper osvojio je istu nagradu prije 20 godina, a sada je svojim najnovijim albumom 'Moćno' uspio pobijediti svoje protukandidate
Vidi originalni članak

Dobar je osjećaj osvojiti nagradu. Pogotovo zato što je ovaj Porin točno 20 godina nakon mog prvog Porina koji sam dobio, započeo jeu svojoj izjavi Edo Maajka (44), koji je ubrzo nakon dodjele pred novinare ušetao s pivom i cigaretom. Kasnije su mu Porin vratili u ruke, a on je otkrio kako nije očekivao pobjedu na ovogodišnjoj dodjeli.

DOŠLA NOVA VREMENA Edo Maajka: 'Ne dajem savjete nego ih od mlađih tražim. Rade je brzo pristao na suradnju'

- Nisam očekivao, iskreno mislio sam da će Hiljson dobiti jer on ima veću publiku i ima isto dobar album - otkrio je glazbenik.

Edo je Porina osvojio u kategoriji najboljeg albuma Hip hop glazbe, a za to sve zaslužan je njegov album 'Moćno'. Već neko vrijeme radi na promociji ovog albuma, a njegova popularnost kao glazbenika nije nestala čak ni 20 godina nakon prve prestižne nagrade. Ispričao nam je o svojim planovima za budućnost, a nije htio puno otkriti.

- Promoviram ovaj album već nekih 10 mjeseci i nastavit ću sigurno ovo ljeto, a onda ćemo vidjeti - rekao je.

Odgovorio je i na pitanje koji mu je Porin draži, ovaj sada ili onaj koji je osvojio 2003. godine za novog izvođača godine.

- Draži mi je onaj od prije 20 godina, tad sam bio klinac, željan dokazivanja, mlad i glup, znače ti te stvari puno - otkrio je Edo.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO-EDUKATIVNOG SERIJALA

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 29.04.2023.

    WTF?????????

  • Sokol ga nije volio 29.04.2023.

    Bravo ,samo je čovjek dokazao koliko vrijedi ta nagrada.

  • 29.04.2023.

    Nije ga trebao ni dobiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare