To je to što me zanima!

Edo Maajka zajedno s Honorom predstavlja spot za novi singl

Uz Edu i brend Honor, za pjesmu „Od sutra“ zaslužni su članovi njegovog benda, glazbeni virtuozi među kojima su jedan od najboljih basista u Hrvatskoj Mario Rašić
Vidi originalni članak

Vrhunski glazbenik Edo Maajka ove godine ne miruje - okupio je novi bend, priprema album, nastupa širom regije, a sada predstavlja i novi spot u suradnji s brendom Honor

Nakon nedavno predstavljenih pjesama 'Ne mogu disa'“ te 'Dolazim i odlazim', Edo Maajka, jedan od najpoznatijih repera ovih prostora, predstavlja novi video spot pod nazivom 'Od sutra' koji je njegova mnogobrojna publika s uzbuđenjem čekala. 

Kao pravom ambasadoru brenda Honor Edi se pametni telefon Honor 8 još jednom pokazao kao idealan saveznik za radnju spota snimljenom u šumi pored Zagreba. Reper se u spotu pojavljuje u nesvakidašnjem, hippy izdanju i vježba yogu uz instruktorice centra OmYoga Zagreb. Ipak, zadržao je prepoznatljivi glazbeni stil, pa se tako pjesmom „Od sutra“ osvrće na odgađanje kojemu su svi nerijetko skloni. 

- Nakon što sam prije nekoliko mjeseci predstavio prvi spot u suradnji s Honorom, napokon je došlo vrijeme da i novi singl oživi kroz video koji smo snimili zajedničkim snagama. Baterija na Honoru 8 me nikada nije izdala, brz je, snimam genijalne fotografije, a sada je tu i novi video. Pjesma govori o odgađanju života, odnosno o onoj legendarnoj rečenici - od sutra ili sutra ćemo. Toga sam se i nagovorio i naslušao, ali trudim se eliminirati tu naviku jer se to odgađanje lako vrati u vokabular i svakodnevicu -  poručio je Edo Maajka. 

Uz Edu i brend Honor, za pjesmu „Od sutra“ zaslužni su članovi njegovog benda, glazbeni virtuozi među kojima su jedan od najboljih basista u Hrvatskoj Mario Rašić, gitarist svjetskog kalibra Yogi Lonich, vodeći član bendova Chui i Mangroove Toni Starešinić te jedan od ponajboljih bubnjara iz regije Mirsad Dalipi. Novi album publiku očekuje na jesen, a do tada Edo Maajka ljeto će obilježiti nizom koncerata.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ella1234xD 26.07.2017.

    Odličan Edo Maajka !

Komentiraj...
Vidi sve komentare