To je to što me zanima!

Ekrem Jevrić: Ne podnosim alkohol, a pijem jer volim Vendi

Prošli tjedan Ekrem i Vendi su se potpuno opustili pa je tako Ekrem svojoj dragoj lizao stopala i masirao ih uljem. Priznao je da prema farmerici ipak nešto osjeća
Vidi originalni članak

Ekrem Jevrić otvorio je dušu te priznao sustanarima kako pivo i rakiju uopće ne podnosi. Naime, farmer pije jer mu pjevačica Vendi nije uzvratila ljubav. U nedjelju navečer sustanarki Evi priznao je kako ga Vendi, s kojom provodi najviše vremena, navodi na pijančevanje. Zaljubljeni Ekrem zbog pjevačice se prvo valjao po blatu, a u subotu navečer zamalo je udario glavom o stol. Farmeri su odlučili malo smiriti situaciju pa su jedan po jedan počeli ispitivati Vendi zašto dopušta Ekremu da pije. Vukelićka je izjavila kako ju je tražio alkohol. Dok je Ekrem pijan pokušao zapaliti cigaretu zamalo je pao farmerici Evi pod noge. Sustanarka ga je u posljednji tren uspjela pridržati. Prošli tjedan Ekrem i Vendi su se opustili pa je tako zaljubljeni farmer svojoj dragoj lizao stopala i usput ih masirao uljem. Igbala Jevrić, Ekremova supruga,  nedavno je rekla kako bi Vendi počupala kosu. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • darkan 27.12.2010.

    Gola, gola, skini mi se gola... moze gola, moze i do pola... Ja sam ovdje turista, ti mi budi nudista... Ekreme, kralju

  • black_girl 27.12.2010.

    vidi se da tip nije baš normalan,žalosno je što su ga poslali tamo samoda ga isprdavaju.((

  • MartinJa 27.12.2010.

    Od danas vise neću uopće otvarat ova 24 h samo Sanader Ekrem i žuta štampa sve lijepo osmišljeno puno sličica reklo bi se prave novine ,al kad se sve zbroji vrlo rjetko korisna informacija isključujući rubriku lifestyle.

Komentiraj...
Vidi sve komentare