To je to što me zanima!

Ela ide na spoj sa 'Savršenim', cure bijesne: Priča okolo da Toni nije njena razina. Nije zaslužila!

U vili će se za to vrijeme zabavljati modnom revijom i izborom za Miss, a titule koje će se dodjeljivati bit će Miss simpatičnosti, Miss bezličnosti, Najveća tračerica, Najbolja glumica, Najseksi djevojka kuće...
Vidi originalni članak

U showu 'Gospodin Savršeni' ovaj tjedan donosi nove romantične spojeve, a situacija u vili je napeta jer djevojke danas čeka peta ceremonija ruža u kojoj će vilu napustiti još jedna natjecateljica, piše RTL.hr.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nova epizoda započinje spojem u Zagorju, a Toni je za današnji spoj nasamo odabrao Elu koja ne skriva svoje oduševljenje zbog toga.

- Bilo je i vrijeme, veselim se spoju i jedva čekam vidjeti što mi je pripremio. Vjerujem da će biti po mom ukusu. Meni se nebo danas posložilo! - rekla je Ela. Djevojke koje su ostale u vili nisu zadovoljne zbog Tonijevog odabira jer tvrde da Ela nije zaslužila spoj s Gospodinom Savršenim. - Cura koja cijelo vrijeme govori kako Toni ne može postići njezin lifestyle, kako on nije za nju, kako ne bi mogla biti s njim… dobije takav spoj, nije fer! - smatra Dijana koja je prošli tjedan imala priliku biti nasamo s njim.

VIDEO Je li ovo Olivera? Fanovi tvrde da se nekad zvala drugačije, isplivao stari video iz kafane

Dok će Ela i Toni uživati u spoju iznad Zagorja, djevojke u vili zabavljat će se modnom revijom i izborom za Miss, a titule koje će se dodjeljivati bit će Miss simpatičnosti, Miss bezličnosti, Najveća tračerica, Najbolja glumica, Najseksi djevojka kuće.

Djevojke će na kraju dana dočekati nova ceremonija ruža u kojoj će jedna natjecateljica morati napustiti show.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 05.04.2022.

    Ona traži biznismena, poduzetnika, ili znanstvenika, a ona je? a ona nudi?

  • 04.04.2022.

    Cura je čist ok i lijepa je ,a ljubomora dolazi od onih koje to nisu ..

  • direktor_11 04.04.2022.

    Lijepa je

Komentiraj...
Vidi sve komentare