To je to što me zanima!

Električni orgazam još je jednom ukopčan u struju

Ljeto u MSU uz Jadransko u subotu 18. srpnja nudi i zanimljivosti poput fotografiranja s Mr Jackom, užitka u vrhunskim koktelima po nižim cijenama te 10 posto povoljnijeg Eko taxi prijevoza
Vidi originalni članak

Ovogodišnje Ljeto u MSU-u s Jadranskim zaključit će u subotu 18. srpnja u 21 sat Električni orgazam koji već godinama nije bio u ovako žestokoj, električnoj formi u kakvoj je danas. Kultnom beogradskom bendu još od 80-ih svako je gostovanje u Zagrebu predstavljalo povratak u svoj drugi dom, a ove godine motiv im je još i veći jer se nastupom na terasu MSU-a penju na glazbene krovove Zagreba.

Ljeto u MSU! uz Jadransko 2015. obilježeno je time da je svaki bend koji je dosad nastupao, iščupao najbolje iz sebe. Na tom su tragu i dosadašnji nastupi Orgazma povodom 35. godišnjice postojanja grupe. „Pokaži mi (Kakav je tvoj grad)“ s nešto laganijeg posljednjeg albuma iz 2010. sada uživo obara s nogu uz hard rock riffove i gitarski solo. Gile se sa "Zlatnim papagajem" i dalje jednako otrovno obara na snobizam, “Igra R'n'R cela Jugoslavija” i “Bejbe ti nisi tu” i dalje su neodoljivi čagerski magneti, “Ja sam težak kao konj” sada pak ima snažnu rokersku notu s gitarskim distorzijama.

Prošle subote Laibach je na krovu MSU-a spektakularnom grmljavinom počastio Zagreb pretpremijerom onoga što će u kolovozu predstaviti na povijesnom koncertu u Pyongyangu. Prije Laibacha redom su nastupala velika glazbena imena Kawasaki3P, Majke, Zabranjeno pušenje, Zoran Predin i Lačni Franz ze Edo Maajka. Svoje ljetovanje u MSU okrunite koncertom Električnog orgazma u subotu 18. srpnja za koji ulaznicu po cijeni od 79 kuna možete nabaviti putem sustava Entrio i na blagajni MSU-a.

Ulaznica i ove subote vodi posjetitelje i u Art kino Metropolis. Ove subote pogledajte komediju „Francuskinje“ . Osim za koncert i kino, ulaznica od 11 do 22 sata na dan koncerta vrijedi i za izložbu o umjetničkoj školi s početka 20. stoljeća Bauhaus o velikanima iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH koji su u njoj stasali.

Prošlogodišnje Ljeto u MSU uz Jadransko privuklo je 10.000 posjetitelja, a svojom 3 u 1 formulom i ove godine oduševljava ljubitelje glazbene, filmske i likovne umjetnosti. Ove godine nudi i zanimljivosti poput fotografiranja s Mr Jackom, užitkom u vrhunskim koktelima po nižim cijenama, te 10 posto povoljnijeg Eko taxi prijevoza koji se odaziva na poziv na broj 1414. Osvježenje osigurava vrhunsko njemačko pivo Beck's , a siguran provod na Ljetu u MSU! Jadransko osiguranje zajedno s Turističkom zajednicom grada Zagreba .


Idi na 24sata