To je to što me zanima!

Elis Lovrić pjesmu s Dore sada pjeva i na labinjonskoj cakavici

Ljepotu labinjanske cakavice glazbenica Elis Lovrić, kako kaže, razotkriva slušateljima diljem Hrvatske, ali i šire, od Italije, Poljske, Egipta do Brazila...
Vidi originalni članak

Glazbenica Elis Lovrić predstavila se široj javnosti u veljači na ovogodišnjoj Dori s pjesmom 'All I Really Want'. Kritičari i publika zamijetili su pjevačicu koja se pjesmom istaknula među kandidatima. 

- Pjesma je tada otpjevana na engleskom jeziku, i iako već takva zvuči neizmjerno zanimljivo, ono što je pjesma dobila prepjevom na labinjonsku cakavicu, teško se može opisati riječima - kaže glazbenica. Dodala je kako je 'All I really want' postala 'Se ca još željin' i zvuči magično. 

Svestrana umjetnica, akadamska glumica i multijezična kantautorica pjeva na svom, kako kaže, 'vilenjačkom' jeziku. Ljepotu labinjanske cakavice Elis, kako kaže, razotkriva slušateljima diljem Hrvatske, ali i šire, od Italije, Poljske, Egipta do Brazila.

Lovrić je pjesmu 'Se ca još željin' predstavila na druženju u Zagrebu. Na zatvorenom druženju s medijima i najbližima, osim predstavljanja nove verzije pjesme i video spota, polusatnim koncertom uvela je sve u, kako kaže, 'Elis svijet'.

MEGHAN I HARRY KONAČNO OTKRIVENI: Nova kraljevska beba bit će djevojčica i zvat će se ovako?

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mily 29.03.2019.

    labinjanska čakavica? aaa to mogu razumijeti samo Labinjani:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare