Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Elis Lovrić pjesmu s Dore sada pjeva i na labinjonskoj cakavici

Ljepotu labinjanske cakavice glazbenica Elis Lovrić, kako kaže, razotkriva slušateljima diljem Hrvatske, ali i šire, od Italije, Poljske, Egipta do Brazila...

Foto: Pixsell/kolaž
1 komentara

Glazbenica Elis Lovrić predstavila se široj javnosti u veljači na ovogodišnjoj Dori s pjesmom 'All I Really Want'. Kritičari i publika zamijetili su pjevačicu koja se pjesmom istaknula među kandidatima. 

- Pjesma je tada otpjevana na engleskom jeziku, i iako već takva zvuči neizmjerno zanimljivo, ono što je pjesma dobila prepjevom na labinjonsku cakavicu, teško se može opisati riječima - kaže glazbenica. Dodala je kako je 'All I really want' postala 'Se ca još željin' i zvuči magično. 

Svestrana umjetnica, akadamska glumica i multijezična kantautorica pjeva na svom, kako kaže, 'vilenjačkom' jeziku. Ljepotu labinjanske cakavice Elis, kako kaže, razotkriva slušateljima diljem Hrvatske, ali i šire, od Italije, Poljske, Egipta do Brazila.

Opatija: Afterparty Dore 2019. | Autor: Nel Pavletic/PIXSELL Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Lovrić je pjesmu 'Se ca još željin' predstavila na druženju u Zagrebu. Na zatvorenom druženju s medijima i najbližima, osim predstavljanja nove verzije pjesme i video spota, polusatnim koncertom uvela je sve u, kako kaže, 'Elis svijet'.

MEGHAN I HARRY KONAČNO OTKRIVENI: Nova kraljevska beba bit će djevojčica i zvat će se ovako?

Tema: Muzika

Message