To je to što me zanima!

Ella Dvornik i Ornela Bešker nastupat će s Britney u Areni

UPOZNAT ĆE JE Kći pokojnog Dina Dvornika i bivša stanarka Big Brothera, pobjednice su natječaja 'Kad se pretvorim u Britney' uz još osmero natjecatelja
Vidi originalni članak

Nisam se željela natjecati zato što mi je draže biti u publici. Na koncertima uvijek skačem i dobro se provedem, ne mogu stajati mirno ako me ponese glazba, kazala je Indira Vladić u klubu Mansion na zagrebačkom Jarunu.

Pjevačica Colonije, Lana Jurčević i Antonija Mandić od 17 ponuđenih video uradaka izabrali su deset pobjednika natječaja 'Kad se pretvorim u Britney' koji je organizirao Exkluziv Vikend. 

Među ponuđenim video uradcima žiri je odabrao i spotove Elle Dvornik (20) i Ornele Bešker Amulić (24).

Kći pokojnog Dina Dvornika i Ornela, bivša stanarka Big Brothera, nastupat će s Britney Spears u zagrebačkoj Areni 1. listopada tijekom njezine posljednje pjesme 'I am going now'.

- Za razliku od ostalih natjecatelja nisam samo željela pjevati u spotu nego i napraviti neku predstavu - kazala je Ella koja je u spotu stavila kapicu na glavu pa je izgledalo kao da se obrijala na ćelavo poput slavne pjevačice.

U Ornelinom spotu pleše i bivša Miss Hrvatske Katarina Banić.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • FanOnline 29.09.2011.

    Žiri, kome ste se prodali da bi njih izabrali?!

  • mimi002 28.09.2011.

    Zašto ne pišu imena i drugih koji su pobjednici natječaja???? Bas me briga za njih 2 koje bi se prodale samo da dođu na naslovnicu..

  • DrossaRoso 28.09.2011.

    I ova Dvornika će plesat s njom jer je stavila kapicu na glavu ili jer je Dvornikova ćer? Ne zna se šta je žalosnije. Toliko fanova je slalo svoje uradke i plesalo tih 5 minuta da bi na kraju osvojila koja je srala 5 minuta. Već Ornela mi je okej ona je uradila nešto za razliku! tijekom njezine posljednje pjesme 'I am going now'. '' nit je posljednja nit se zove,,I am going now'' ! Koje bruke!

Komentiraj...
Vidi sve komentare