To je to što me zanima!

Ella Dvornik objavila emotivni video: Htjela je da joj tata pjeva na svadbi, ali više ga nije bilo...

Kći nikad preboljenog glazbenika Dine Dvornika videom je rastužila svoje obožavatelje na društvenim mrežama. Pričala o samoozljeđivanju i što bi htjela reći mlađoj sebi...
Vidi originalni članak

Influencerica Ella Dvornik (30)često objavljuje kratke videe, uglavnom zabavne tematike. Ovog puta dotakla se nekih mračnih tema u "razgovoru" s mlađom verzijom sebe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Video je strukturiran tako da "mlađa Ella" ispituje Ellu što će im se događati u životu. Pita hoće li postati umjetnica i hoće li ići na fakultet, a kad dobije negativan odgovor pita hoće li umrijeti.

Starija Ella odgovara kako će sve biti u redu i da će prestati s 'izgladnjivanjem i rezanjem'. O svojem poremećaju u prehrani, s kojim se nosila 11 godina, Ella je i ranije otvoreno pričala.

- Nakon nekog vremena više nije stvar u fizičkom izgledu, već u tom mazohizmu da u životu koji nije pod kontrolom, kontrolu stavite tamo gdje vam život ovisi - rekla je jednom prilikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Ella ispriča verziji sebe da je sada u njenom životu sve bolje nego što je mogla zamisliti, da ima dvoje djece i da je pronašla ljubav. Na to dobiva pitanje 'hoće li tata pjevati na svadbi', a odgovor je potresao mnoge Elline fanove.

- Nema tate... - završava video.

- Ajme naježila sam se na ovo zadnje; Najtužnija rečenica...; Ovo je boljelo - napisali su neki.

Mnogi su se poistovjetili s Ellinom situacijom. Neki su također podijelili svoja iskustva s gubitkom roditelja.

- Nažalost ni kod mene nema tate; Tata će uvijek biti tu; Ova zadnja rečenica me slomila - komentirali su Ellini pratitelji.

Ellin otac, glazbenik Dino Dvornik, ovaj bi petak, da je živ, slavio svoj 57. rođendan. Influencerica je nedavno objavila i sliku koju je dobila u kojoj su Dino, ona i njene dvije kćeri, što joj je izuzetno puno značilo.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Science of the Lambs 20.08.2021.

    Iskopat će ga iz groba, samo da postane popularna.

  • _zujo_ 20.08.2021.

    opet ova nedela zivi na njegovoj grbi i slavi. nemre se ni okrenut u grobu od srama. mislim da bi poludio da vidi kakva mu je ispala neradnica....

  • medeki 19.08.2021.

    Pođeš čitat komentari i shvatiš koliko je opasno ljudima bez mozga dati tipkovnicu u ruke, i slobodu izražavanja. Da čovjeku pozli, eto!

Komentiraj...
Vidi sve komentare