To je to što me zanima!

Ella Dvornik opisala urnebesnu situaciju iz trgovačkog centra: 'Nadam se da se nisi uvrijedila'

Influencericu na Instagramu prati više od pola milijuna pratitelja, a sada je u kratkom videu ispričala što joj se dogodilo dok je kupovala fornete u Puli
Vidi originalni članak

Influencerica Ella Dvornik (32) često sa svojim pratiteljima na Instagramu dijeli detalje iz svakodnevnog života. Sada je ispričala urnebesnu situaciju koja joj se dogodila u trgovačkom centru. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ella je snimila video u kojem je objasnila što joj se dogodilo u jednom trgovačkom centru u Puli. 

- Kupujem sad fornete u shopping centru u Puli i kaže mi žena: 'Joooj što mi sličiš na onu Ellu Dvornik, iste oči. Nadam se da se nisi uvrijedila' -  ispričala je s osmijehom Ella.

Inače, Ella je ovih dana proslavila i treći rođendan svoje mlađe kćerkice Lumi, a taj je datum obilježila i na društvenim mrežama.

- Na današnji dan prije 3 godine stigla nam je jedna divna nježna ribica koja se zove Lumi i uljepšala naše živote svojom divnom mirnom energijom. Sretan rođendan, princezo mala -  napisala je Ella.

Tom se prigodom javio i njen suprug Charles Pearce (44) koji je kćerkici također čestitao na svom Instagramu.

ŽALI JEDINO ZA USNAMA Ella Dvornik iskreno o estetskim zahvatima: 'Bilo bi glupo lagati, a nije mi žao potrošenog novca'

- Sretan rođendan, draga Lumi. Iako si bolesna i kod kuće, tri je magični broj i s tjedan ili dva zajedničke planirane zabave koja znam da će biti posebna i da će te odvesti u predivnu godinu ispred tebe - napisao je.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • _Varešak_ 23.02.2023.

    Dušu dala za skidanje mrala sa očiju.

  • xOOx 23.02.2023.

    kaj je bilo? ne da mi se citati

  • 23.02.2023.

    Ti kupuješ "sad" fornete a ja sam se sada popi*ao od smijeha koliko je ta zgoda urnebesna...

Komentiraj...
Vidi sve komentare