To je to što me zanima!

Ella otkrila da je vjenčanje bilo jeftino: 'Iskeširala' 5.900 kuna

Iako nije potrošila toliko novaca koliko bi na konvencionalno vjenčanje, uz tih gotovo šest tisuća kuna Ella je morala još dodatno platiti putovanje, hotel, odjeću i fotografa
Vidi originalni članak

Prije gotovo dva tjedna, influencerica i kći preminulog splitskog pjevača Dine Dvornika, Ella Dvornik (28) udala se za Charlesa Pearcea (41) nakon pet godina veze. Vjenčanje je bilo u Las Vegasu u tajnosti, a Ella je otkrila i koliko su novaca izdvojili za to. Pratiteljica ju je upitala je li istina da je vjenčanje u Las Vegasu jeftino. 

EMOTIVNA POSVETA DINI Ella: 'Tata, fališ mi. Sad imam čovjeka koji me voli, ne brini...'

- Vjenčanja se kreću od sto dolara na dalje. Naše je koštalo 900 dolara, ne uključujući put, hotel, odjeću i fotografa - odgovorila joj je Ella. 

Par je sve učinio na svoj način, a nitko od bližnjih nije bio prisutan, čak ni Ellina majka Danijela Dvornik (52). 

NAKON 5 GODINA VEZE Ella Dvornik se udala: 'Charles me odveo u Vegas da me oženi'

- Neka su to oni obavili bez stresa i na svoj način. Oduševljena sam haljinom koja je totalno drugačija, oduvijek je htjela neki barokni model. Noćas sam se probudila u dva sata i pratila vjenčanje online - ispričala je Danijela. 

Njezinu haljinu dizajnirao je poznati hrvatski dizajner Juraj Zigman, koji pravi kreacije brojnim svjetskim zvijezdama poput Nicki Minaj (36) i Jelene Karleuše (40). 

- Pa to je Ellina haljina, izgleda predivno. Napravio si odličan posao, anđeoski - govorili su pratitelji modnom dizajneru. Inače, Zigman i Ella poznaju se već godinama, a vjenčanica koju je odabrala nekonvencionalna je. S prednje strane nešto je kraća, dok je otraga duga.

Za raskošnu vjenčanicu Zigman je koristio samo najbolje materijale poput tila, čipke i svile. Ella je nosila i otvorene cipele s potpisom svjetski poznatog dizajnera obuće Jimmyja Chooa.

LJUDI SU JAKO ZABRINUTI ZA KRALJICU ZBOG OVE SLIKE: 'Što joj se dogodilo? Ozbiljno je bolesna?'

Idi na 24sata

Komentari 24

  • kogahebe 01.03.2019.

    Sve je u vezi njih JEFTINO ..

  • 28.02.2019.

    aman više

  • POTPEC 28.02.2019.

    Vjenčanje i večera za te pare i previše. A koliko je koštala haljina, put i hotel. To ne smiš napisati jer bi cifra bila vrtoglava, da zaboli glava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare