To je to što me zanima!

Elodie Yung kao božica ljubavi Hathor očarala nas je ljepotom

'Bogovima Egipta' polagano se približava datum izlaska pa nas sve više i više mame isječcima koji ostavljaju jako malo prostora za nagađanja i puste priče. S bogovima nema šale
Vidi originalni članak

Prvi od dva nova isječka iz filma pokazuje nam božicu ljubavi i zmija, Hathor (Elodie Yung), kako koristi svoje moći uvjeravanja da bi opčinila veliku i moćnu zmiju te da bi ju spriječila da prerano pusti svoju vatru. Yung, koja je nedavno dobila ulogu u drugoj sezoni 'Daredevila', snašla se odlično u ulozi božice koja smiruje napete zmijetine.

 

U filmu pratimo doživljaje mladog pustolova Beka (Brenton Thwaites), koji će zbog ljubavi i uz veliku pomoć poluslijepog boga zraka Horusa (Nikolaj Coster-Waldau) krenuti na legendarnu avanturu da bi spasio svijet od tiranskog boga Seta (Gerard Butler). Bitka protiv groznog boga proširiti će se cijelim Egiptom, na nebesa i zagrobni život, a i smrtnici i bogovi bit će stavljeni na kušnju.

A kao što možete vidjeti u videu, biti bog zraka ne pomaže kada je protiv vas bog koji se može umnožiti. Chadwick Boseman, kojeg ćemo vidjeti u nadolazećem trećem dijelu sage o Kapetanu Americi, glumi mnogostrukog boga znanosti, Totha.

Spektakularna akcijska avantura u režiji Alexa Proyasa poznatog po kultnim ostvarenjima poput 'Vrane', 'Grada tame' i 'Ja, robot' stiže u CineStar kina , u distribuciji Blitz Film i Video 25. veljače.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Cukrena 19.02.2016.

    Izgleda zanimljivo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare