To je to što me zanima!

Elvisova i Hitchcockova vila prodana za 600 milijuna kuna

Ima heliodrom, kuglanu, wellness centar, čak i prostoriju sa slatkišima. Novi kupac je uz mega vilu naslijedio i kolekciju automobila vrijednu 207 milijuna kuna uz sedam članova posluge za sljedeće dvije godine
Vidi originalni članak

Najskuplja nekretnina u Americi prodana je po čak 62 posto manjoj cijeni. Iako je prvi put ponuđena 2017. godine za cijenu od milijardu i 700 milijuna kuna, tek su ovaj tjedan uspjeli prodati tajnom kupcu. Čini se da je vila bila preskupa i za bogate američke zvijezde. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bila je na tržištu nekretnina u SAD-u tri godine s cijenom od milijardu i 700 milijuna kuna. Riječ je o najskupljoj kući na tržištu, a dio te vrijednosti je i u zavidnoj kolekciji automobila koju kupac dobiva uz kuću. Na tom posjedu, poznati i slavni žive godinama. S tim istim pogledom na Los Angeles živjeli su Elvis Presley, Howard Hughes i Sir Alfred Hitchcock. 

Vrijednost kolekcije automobila procijenjena je na 207 milijuna kuna, a ističu se Pagan Huayna i Mercedes 540 K Special Roadster.

Locirana u Bel AIru, ova ogromna vila sadrži sve što možete poželjeti. Ova 'viletina' na 38000 četvornih metara, ima 12 spavaćih soba, 21 kupaonicu, kuglanu, heliodrom, spa zonu i više od 125 umjetničkih instalacija. Sadrži i pet barova, tri kuhinje, dva vinska podruma, vanjski infinity bazen iz kojeg se može gledati u ogroman filmski ekran. 

- Ovo je prilagođen dom sagrađen s najnovjim i najvećim značajkama, rekao je Makowsky dodajući da će kupac koji prođe vilom pomisliti: 'Ja sam u raju!'.

Makowsky je posjed kupio 2013. za oko 75 milijuna kuna od bivšeg nogometaša i trenutnog voditelja talk showa Michaela Strahana. Čitav je projekt trajao četiri godine, a 250 radnika je pomoglo da se Bruceova vizija oživi. 

Prodavatelji su tri godine govorili kako ovaj luksuzni dvorac 'dolazi sa svime', pa čak i uključuje sedam stalno zaposlenih članova posluge koji su plaćeni za sljedeće dvije godine.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 30.10.2019.

    lijepa vila.. nisam znao da je elvis imao kuću u los angelesu?...uvijek se nađe netko tko ce kupiti te vile dobra je vila i wilt chamberlaina interesantna

Komentiraj...
Vidi sve komentare