Obavijesti

Show

Komentari 1

Elvisova i Hitchcockova vila prodana za 600 milijuna kuna

Elvisova i Hitchcockova vila prodana za 600 milijuna kuna
8

Ima heliodrom, kuglanu, wellness centar, čak i prostoriju sa slatkišima. Novi kupac je uz mega vilu naslijedio i kolekciju automobila vrijednu 207 milijuna kuna uz sedam članova posluge za sljedeće dvije godine

VIDEO

Najskuplja nekretnina u Americi prodana je po čak 62 posto manjoj cijeni. Iako je prvi put ponuđena 2017. godine za cijenu od milijardu i 700 milijuna kuna, tek su ovaj tjedan uspjeli prodati tajnom kupcu. Čini se da je vila bila preskupa i za bogate američke zvijezde. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:27

Bila je na tržištu nekretnina u SAD-u tri godine s cijenom od milijardu i 700 milijuna kuna. Riječ je o najskupljoj kući na tržištu, a dio te vrijednosti je i u zavidnoj kolekciji automobila koju kupac dobiva uz kuću. Na tom posjedu, poznati i slavni žive godinama. S tim istim pogledom na Los Angeles živjeli su Elvis Presley, Howard Hughes i Sir Alfred Hitchcock. 

Vrijednost kolekcije automobila procijenjena je na 207 milijuna kuna, a ističu se Pagan Huayna i Mercedes 540 K Special Roadster.

Locirana u Bel AIru, ova ogromna vila sadrži sve što možete poželjeti. Ova 'viletina' na 38000 četvornih metara, ima 12 spavaćih soba, 21 kupaonicu, kuglanu, heliodrom, spa zonu i više od 125 umjetničkih instalacija. Sadrži i pet barova, tri kuhinje, dva vinska podruma, vanjski infinity bazen iz kojeg se može gledati u ogroman filmski ekran. 

- Ovo je prilagođen dom sagrađen s najnovjim i najvećim značajkama, rekao je Makowsky dodajući da će kupac koji prođe vilom pomisliti: 'Ja sam u raju!'.

Makowsky je posjed kupio 2013. za oko 75 milijuna kuna od bivšeg nogometaša i trenutnog voditelja talk showa Michaela Strahana. Čitav je projekt trajao četiri godine, a 250 radnika je pomoglo da se Bruceova vizija oživi. 

Prodavatelji su tri godine govorili kako ovaj luksuzni dvorac 'dolazi sa svime', pa čak i uključuje sedam stalno zaposlenih članova posluge koji su plaćeni za sljedeće dvije godine.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

12:01
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane