To je to što me zanima!

Ema je dobila posao: S prvom plaćom počastit ću prijateljice

Nakon što smo u 24sata pisali da obitelj bivše stanarke 'Big Brothera' jedva preživljava, a ona još ne radi, zaposlila ju je zadruga Protel. Ema je presretna
Vidi originalni članak

Imam veliku tremu. To mi je prvi posao u životu. Hoću li dobro raditi jer nemam nikakvog iskustva? Hoću li se snaći, nervozno se pitala Ema Šuker (20) dok je išla na razgovor za posao. Stalno je ponavljala kako još ne može vjerovati da će već sutra biti zaposlena djevojka. Emu je zaposlila zagrebačka zadruga Protel koja se javila u redakciju nakon što su pročitali u našem listu da Ema od završetka 'Big Brothera' ne može pronaći posao. Njezina šesteročlana obitelj jedva preživljava od samo 2600 kuna koliko zarađuje njezina mama. 

Ema, po struci upravna referentica, prihvatila je ponudu bez razmišljanja, a radit će u telemarketingu. Dobila je posao kad je, kaže, već izgubila svaku nadu da će ga naći. Zagrepčanka je isprva oprezno slušala buduće poslodavce o kakvom je radnome mjestu riječ, a onda se potpuno opustila.

- Jedva čekam početi. Sigurna sam da ću biti dobra jer sam brbljava, komunikativna i volim raditi - uz širok osmijeh rekla je Ema.

Veselila se što će ujutro s majkom popiti slatku kavu i zajedno ići na posao. Isplanirala je na što će potrošiti prvu plaću.

- Kupit ću si cvijeće, otići u šoping i počastiti prijateljice, a ostalo ću dati trojici mlađe braće - rekla je Ema. Dodala je da će odmah početi štedjeti kako bi mami mogla kupiti novu kuhinju. Upravna referentica sretna je što će moći pomoći roditeljima.

- Ona je borbena žena koja voli život - rekla je njezina mama, koja se od sreće rasplakala. Ema se sprema sljedeće godine za Paraolimpijadu u Londonu. Bacat će kuglu. 

Idi na 24sata

Komentari 91

  • lexi123 01.10.2011.

    šta joj vrijedi BB jer budimo realni, ona se ne može slikat za Playboy i na tome zaradit hrpu novca.

  • SekaAllTimeLow 30.09.2011.

    "Kupit ću si cvijeće, otići u šoping i počastiti prijateljice, a ostalo ću dati trojici mlađe braće" - šta će joj nešt ostat? pa jel ne košta taj njen šoping 20 000kn (ko kad je išla u big brother..) ili je tad obnovila kompletnu garderobu pa je uspjela takav račun nabit -.-

  • madda 30.09.2011.

    ok samo mi jedno nije jasno- pljuje se po Emi a kao prvo nikoga nije s tim pokrala! kao drugo nije u zavidnoj imovinskoj situaciji i sad se nasli duzebriznici i zele odgonetnit neku poantu. zasto se nitko ne moze razveselit tudoj sreci???

Komentiraj...
Vidi sve komentare