Obavijesti

Show

Komentari 91

Ema je dobila posao: S prvom plaćom počastit ću prijateljice

Ema je dobila posao: S prvom plaćom počastit ću prijateljice
3

Nakon što smo u 24sata pisali da obitelj bivše stanarke 'Big Brothera' jedva preživljava, a ona još ne radi, zaposlila ju je zadruga Protel. Ema je presretna

VIDEO

Imam veliku tremu. To mi je prvi posao u životu. Hoću li dobro raditi jer nemam nikakvog iskustva? Hoću li se snaći, nervozno se pitala Ema Šuker (20) dok je išla na razgovor za posao. Stalno je ponavljala kako još ne može vjerovati da će već sutra biti zaposlena djevojka. Emu je zaposlila zagrebačka zadruga Protel koja se javila u redakciju nakon što su pročitali u našem listu da Ema od završetka 'Big Brothera' ne može pronaći posao. Njezina šesteročlana obitelj jedva preživljava od samo 2600 kuna koliko zarađuje njezina mama. 

Ema, po struci upravna referentica, prihvatila je ponudu bez razmišljanja, a radit će u telemarketingu. Dobila je posao kad je, kaže, već izgubila svaku nadu da će ga naći. Zagrepčanka je isprva oprezno slušala buduće poslodavce o kakvom je radnome mjestu riječ, a onda se potpuno opustila.

- Jedva čekam početi. Sigurna sam da ću biti dobra jer sam brbljava, komunikativna i volim raditi - uz širok osmijeh rekla je Ema.

Veselila se što će ujutro s majkom popiti slatku kavu i zajedno ići na posao. Isplanirala je na što će potrošiti prvu plaću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kupit ću si cvijeće, otići u šoping i počastiti prijateljice, a ostalo ću dati trojici mlađe braće - rekla je Ema. Dodala je da će odmah početi štedjeti kako bi mami mogla kupiti novu kuhinju. Upravna referentica sretna je što će moći pomoći roditeljima.

- Ona je borbena žena koja voli život - rekla je njezina mama, koja se od sreće rasplakala. Ema se sprema sljedeće godine za Paraolimpijadu u Londonu. Bacat će kuglu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'