To je to što me zanima!

Emily: Veoma sam sramežljiva kad me slikaju obitelj i prijatelji

Puno stvari koje osjećam o ženama i seksualnosti, vlasništvu nad svojim tijelom te nebriga o kilogramima, dolazi od toga što me ona naučila dok sam bila mlađa, pohvalila je Ratajkowski odgoj svoje majke
Vidi originalni članak

Kad glumim, tu je riječ o liku, a kad poziram kao model to je svijet fantazije. Čak i kad se fotografiram za Instagram, to je specifična vrsta svijeta. To nije stvarnost, ispričala je Emily Ratajkowski (26) za magazin The Daily. Iako često objavljuje golišave fotografije na društvenim mrežama, model i glumica tvrdi kako je ponekad sramežljiva kada ju fotografiraju. 

- Kada me prijatelji slikaju na odmoru, osjećam se sramežljivo, a i kada moj muž izvuče fotoaparat jako me je sram i nervozna sam jer je to puno intimnije, iskrenije i to smo zaista mi - objasnila je Emily koja je veljače u braku s glumcem Sebastianom Bear-McClardom (31). Istaknula je da se osjeća osnaženo što uz uspješan privatni život uspijeva voditi karijeru modela te je dobra poduzetnica. 

MANEKENKA RATAJKOWSKI Ostao joj samo šeširić: Emily je suprugu pozirala gola u pustinji

- Imam svoju kompaniju s kupaćim kostimima i dobivam ponude za filmske angažmane. Balansiranje sa svime time mi daje osjećaj snage - rekla je Emily. Dodala je i kako ju kao ženu osnažuju sitnice poput odlaska sa prijateljima na večeru i osjećaj sigurnost u vlastitoj koži. Emily je pohvalila svoju majku jer ju je naučila da istodobno bude emocionalna i moćna. 

U SVOM STILU Ništa bez toplesa: Ratajkowski Emily je na medenom mjesecu

- Puno stvari koje osjećam o ženama i seksualnosti, vlasništvu nad svojim tijelom te nebriga o kilogramima, dolazi od toga što me ona naučila dok sam bila mlađa - ispričala je Amerikanka. Napomenula je da je velika stvar što ju ne zabrinjavaju iste stvari kao većinu žena. 

DVA MJESECA U BRAKU Zabrinut: Sebastian je polugolu Ratajkowski čuvao od fotografa

IZNENAĐENJE Nakon golišave fotke, Emily Ratajkowski otkrila da se udala

Idi na 24sata

Komentari 10

  • CikaFajer 09.04.2018.

    Da si se rodila par decenija ranije kad nije bilo instagrama mogla bi bit samo ravaku . nikakvog talenta nemas osim sto znas skinut obleku sa sebe .

  • marlena 09.04.2018.

    meni je ova ženska nula bodova. iz profila čak i štoviše ružna. en face još i može proći ali iz profila - žaba. sjećam se koliko me iznenadilo to u 'nestala', scena ona en face, ok, scena ona iz profila, totalna promjena. zato valjda i ne voli slikat profilnu stranu lica

  • Mercedes s klasa 09.04.2018.

    jel jede ova išta

Komentiraj...
Vidi sve komentare