Obavijesti

Show

Komentari 24

Zabrinut: Sebastian je polugolu Ratajkowski čuvao od fotografa

Zabrinut: Sebastian je polugolu Ratajkowski čuvao od fotografa
5

Glumac se također pojavljuje na nekoliko fotografija pozirajući u crvenoj trenirci uz polugolu suprugu..Par se vjenčao u veljači pred matičarem u njujorškoj gradskoj općini.

VIDEO

Manekenka i glumica Emily Ratajkowski (26) rijetko se fotografira potpuno odjevena, ali je u novoj kampanji željela biti još provokativnija.

Emily je na svom Instagram profilu objavila fotografije u kojima pozira u najnovijim modelima iz svoje linije kupaćih kostima "Inamorata Swim". 

Manekenka tako na nekim fotografijama pozira u toplesu, dok grudi prekriva rukama, a na drugima je okrenuta leđima gdje ponosno ističe stražnjicu.

Dok je Emily pozirala poznatom fotografu Emanuele D'Angelo, promatrao ju je njezin novopečeni muž Sebastian Bear-McClard (31). Glumac se također pojavljuje na nekoliko fotografija pozirajući u crvenoj trenirci uz polugolu suprugu. 

Podsjetimo, sudbonosno 'da' par je izgovorio u veljači pred matičarem u njujorškoj gradskoj općini. Ubrzo su se na internetu pojavile i fotografije s vjenčanja. Manekenka i glumica udala se u žutoj kombinaciji iz Zare za koju je izdvojila 1.200 kuna. 

Ratajkowski glumi u ovogodišnjem filmu 'I Feel Pretty' koji u svibnju dolazi u hrvatska kina. Proslavila se 2013. kada se pojavila se u spotu 'Blurred Lines' Robina Thickea. Taj spot osigurao joj je i ulogu u filmu 'Gone Girl'. 

U početku sam bila protiv tog spota, mislim da izgledam jako nervozno na snimci. Sada na to gledam kao na grešku u karijeri - rekla je Emily. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin