To je to što me zanima!

Englezi se klade: Victoria i David Beckham se razvode?

Na kraljevskom vjenčanju počela su nagađanja kako imaju problema u braku jer je Victoria cijelo vrijeme bila namrgođena i nezadovoljna
Vidi originalni članak

Jedan od najpopularnijih ljubavnih parova David (43) i Victoria Beckham (44) morali su opovrgnuti glasine da se razvode.

- Ne postoje niti izjava za medije niti razvod. Ovo su samo lažne vijesti na društvenim mrežama. Sve ovo je jako čudno i veliki je gubitak vremena. Neće biti izjave, neće biti razvoda. Posrijedi je igra pokvarenog telefona i lažnih vijesti - rekao je par.

NA KRALJEVSKOM VJENČANJU Victoriju su fanovi napali da je namrgođena: Smijem se u sebi

Na kraljevskom vjenčanju počela su nagađanja kako imaju problema u braku jer je Victoria cijelo vrijeme bila namrgođena i nezadovoljna.

Bivša 'spajsica' i umirovljeni nogometaš vjenčali su se 1999. i imaju četvero djece - Brooklyna (18), Romea (15), Cruza (13) i Harper (8).

Victoria je nedavno objasnila da, iako se ona i suprug David nalaze među najbogatijim Britancima, djeci žele objasniti da 'novac ne pada s neba' pa ih stoga redovito šalje da rade za minimalac.

NJIHOVA RADE ZA MINIMALAC Victoria Beckham: 'Djeci treba reći da novac ne pada s neba'

Njihov najstariji sin Brooklyn prao je suđe u kafiću u zapadnom dijelu Londona za minimalnu satnicu, a sada je njegovim stopama krenuo i mlađi brat Romeo. Budući da inače snima reklame, Romeu je rad u kafiću popriličan šok.

Tako je za snimanje reklame za modnu kuću Burberry, naprimjer, dobio 45 tisuća funti (oko 380 tisuća kuna), dok su ga vlasnici kafića plaćali 2,73 funte (što je oko 23 kune) po satu.

VIDI OVO: 5 stvari koje moraš znati o biseksualnosti

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bree77 10.06.2018.

    Razvodite ih već 100 godina, al nedaju se oni.....

  • 10.06.2018.

    Pa uvik je takva.

  • 09.06.2018.

    Kad nije namrgodjena....bilo bi mi cudno da se smije

Komentiraj...
Vidi sve komentare