Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Englezi se klade: Victoria i David Beckham se razvode?

Na kraljevskom vjenčanju počela su nagađanja kako imaju problema u braku jer je Victoria cijelo vrijeme bila namrgođena i nezadovoljna

Royal Wedding
Foto: PIXELL
4 komentara

Jedan od najpopularnijih ljubavnih parova David (43) i Victoria Beckham (44) morali su opovrgnuti glasine da se razvode.

- Ne postoje niti izjava za medije niti razvod. Ovo su samo lažne vijesti na društvenim mrežama. Sve ovo je jako čudno i veliki je gubitak vremena. Neće biti izjave, neće biti razvoda. Posrijedi je igra pokvarenog telefona i lažnih vijesti - rekao je par.

Royal Wedding NA KRALJEVSKOM VJENČANJU Victoriju su fanovi napali da je namrgođena: Smijem se u sebi

Na kraljevskom vjenčanju počela su nagađanja kako imaju problema u braku jer je Victoria cijelo vrijeme bila namrgođena i nezadovoljna.

Royal Wedding | Autor: POOL Foto: POOL

Bivša 'spajsica' i umirovljeni nogometaš vjenčali su se 1999. i imaju četvero djece - Brooklyna (18), Romea (15), Cruza (13) i Harper (8).

Victoria je nedavno objasnila da, iako se ona i suprug David nalaze među najbogatijim Britancima, djeci žele objasniti da 'novac ne pada s neba' pa ih stoga redovito šalje da rade za minimalac.

NJIHOVA RADE ZA MINIMALAC Victoria Beckham: 'Djeci treba reći da novac ne pada s neba'

Njihov najstariji sin Brooklyn prao je suđe u kafiću u zapadnom dijelu Londona za minimalnu satnicu, a sada je njegovim stopama krenuo i mlađi brat Romeo. Budući da inače snima reklame, Romeu je rad u kafiću popriličan šok.

Foto: schreenshot 433 Instagram

Tako je za snimanje reklame za modnu kuću Burberry, naprimjer, dobio 45 tisuća funti (oko 380 tisuća kuna), dok su ga vlasnici kafića plaćali 2,73 funte (što je oko 23 kune) po satu.

VIDI OVO: 5 stvari koje moraš znati o biseksualnosti

 

Naši partneri pišu
Message