To je to što me zanima!

Esmeralda proživljava teške dane: 'Preminuo je moj otac'

Tužne vijesti podijelila je s pratiteljima na društvenim mrežama, a u komentarima su joj pisali kako je svašta u životu prošla i kako mora biti jaka i fokusirati se da pronađe unutarnji mir
Vidi originalni članak

Meksička glumica Leticia Calderon (52) proživljava teške dane. Na društvenim mrežama objavila je da je preminuo njezin otac Mario Calderon.

POGLEDAJTE VIDEO: Gdje su danas glumice iz meksičkih sapunica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Leticia, poznata po ulozi Esmeralde u istoimenoj sapunici, rekla je kako tužna srca obavještava sve da njezin 'učitelj i prijatelj više neće dolaziti' kod nje u kuću. Navodi kako je preminuo od korone. 

- Odlučio je susresti se sa svojim roditeljima i ostavio nam je veliku prazninu. Nedostajat ćeš nam jako, tatice - napisala je Leticia koja je u siječnju završila u bolnici zbog korona virusa. 

- Hospitalizirana sam i o meni se brine izvrstan tim liječnika. Hvala svima na brizi! Sada trebam biti strpljiva da što prije ovo prebolim - napisala je glumica na Twitteru. Dok je ona bila u bolnici, o njezinim sinovima brinuli su se glumičini bliski prijatelji, s obzirom na to da je samohrana mama.

Zbog smrti Leticijina oca, njezini obožavatelji poslali su joj mnogo poruka podrške i nadaju se da će uspjeti pronaći mir u životu. 

JEDVA SE IZVUKLA Teška prošlost ostavila traga: Esmeralda je bila u paklu droge

- Svašta ti se dogodilo i sve si prebrodila. Izdrži. Moja sućut - pisali su. 

'Esmeralda' se u Hrvatskoj emitirala 1998. godine, a zbog toga što je glavna protagonistica bila slijepa, zaljubljenici u ovu seriju znali su plaćati mise u crkvama kako bi njihova omiljena glumica u seriji progledala. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mchonda 05.02.2021.

    Teško je, bolno je ali je svakako prirodnije da djeca sahrane roditelje nego obrnuto.

  • sircus 05.02.2021.

    ona je slijepa hodala bolje nego neki koji vide

  • Mthesecond 05.02.2021.

    E,to je bila dama..u seriji..ona i Marisol :))) Takve su nekad bile zene..a danas uglavnom sve ko negativke iz tih serija,one ostrokondze 😄 ocekujes Esmeraldu,Marisol,a dobijes neku opaku Conchitu 😄😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare