Show

Komentari 13

Esmeralda proživljava teške dane: 'Preminuo je moj otac'

Esmeralda proživljava teške dane: 'Preminuo je moj otac'

Tužne vijesti podijelila je s pratiteljima na društvenim mrežama, a u komentarima su joj pisali kako je svašta u životu prošla i kako mora biti jaka i fokusirati se da pronađe unutarnji mir

Meksička glumica Leticia Calderon (52) proživljava teške dane. Na društvenim mrežama objavila je da je preminuo njezin otac Mario Calderon.

POGLEDAJTE VIDEO: Gdje su danas glumice iz meksičkih sapunica

Leticia, poznata po ulozi Esmeralde u istoimenoj sapunici, rekla je kako tužna srca obavještava sve da njezin 'učitelj i prijatelj više neće dolaziti' kod nje u kuću. Navodi kako je preminuo od korone. 

- Odlučio je susresti se sa svojim roditeljima i ostavio nam je veliku prazninu. Nedostajat ćeš nam jako, tatice - napisala je Leticia koja je u siječnju završila u bolnici zbog korona virusa. 

- Hospitalizirana sam i o meni se brine izvrstan tim liječnika. Hvala svima na brizi! Sada trebam biti strpljiva da što prije ovo prebolim - napisala je glumica na Twitteru. Dok je ona bila u bolnici, o njezinim sinovima brinuli su se glumičini bliski prijatelji, s obzirom na to da je samohrana mama.

Zbog smrti Leticijina oca, njezini obožavatelji poslali su joj mnogo poruka podrške i nadaju se da će uspjeti pronaći mir u životu. 

- Svašta ti se dogodilo i sve si prebrodila. Izdrži. Moja sućut - pisali su. 

'Esmeralda' se u Hrvatskoj emitirala 1998. godine, a zbog toga što je glavna protagonistica bila slijepa, zaljubljenici u ovu seriju znali su plaćati mise u crkvama kako bi njihova omiljena glumica u seriji progledala.