To je to što me zanima!

Eurosong: Evo tko je sve činio sastav hrvatskog stručnog žirija

Hrvatska je jedan bod dala Portugalu, a dva Litvi. Tri boda išla su Malti, a četiri Rusiji. Pet bodova dali smo Izraelu, a šest Francuskoj. Srbiji smo dali sedam bodova, što je iznenadilo mnoge
Vidi originalni članak

Hrvatski stručni žiri oglasio se u prvom dijelu glasanja na Eurosongu, a najviše bodova dali su upravo ovogodišnjim pobjednicima iz Italije.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bodove je Europi objavio Ivan Dorian Molnar, Riječanin koji je karijeru na HRT-u započeo u emisiji 'Dobro, jutro Hrvatska', a gledatelji ispred malih ekrana su se iznenadili kada su ga ugledali.  

GLEDATELJI ŠOKIRANI Zar je moguće? Evo što na kraju dobiva pobjednik Eurosonga

Naime, Hrvatska je jedan bod dala Portugalu, a dva Litvi. Tri boda išla su Malti, a četiri Rusiji. Pet bodova dali smo Izraelu, a šest Francuskoj. Srbiji smo dali sedam bodova, što je iznenadilo mnoge jer su dobro 'kotirale' u Hrvatskoj. 

Švicarska je dobila osam bodova, a Island deset.

Mnogi su se nakon objave rezultata zapitali tko čini hrvatski stručni žiri. 

Kako pište Slobodna Dalmacija, u žiriju su sjedili Denis Dumančić, Luka Nižetić, Monika Lelas Halambek, Nika Turković i Tonka Matković Šerić

KORIJENI S BALKANA Francuskoj pjevačici Srbija dala 12 bodova, a ona uzviknula na srpskom jeziku: 'Deda, Deda'

Dumančić je hrvatski skladatelj, tekstopisac i frontmen grupe Leteći odred. Luka Nižetić je hrvatski pjevač i skladatelj, a Monika Lelas Halambek voditeljica na Hrvatskom radiju. Nika Turković je hrvatska glazbenica koja nas je predstavljala na Dječjoj Euroviziji 2004. godine, a Tonka Matković Šerić je članica benda Pavel. 

Idi na 24sata

Komentari 91

  • batinaduga 25.05.2021.

    Taj žiri je dosta bodova dao talijanima koji pjevaju da u njihovom domu nema Boga.To je izuzetno sumnjivo.Tko onda živi u domutih ljudi?Možda oni?

  • Jagoda jagoda 24.05.2021.

    Pospite si pepela po glavi. Ovakvom smeću 12bodova.

  • 24.05.2021.

    Nijedan stručni Žiri iz drugih zemalja nije dao srbiji bodove osim hrvatskog i makedonskog! To nam govori da tu nije stručnost u pitanju već nešto drugo, a trebala je biti samo stručnost!

Komentiraj...
Vidi sve komentare