To je to što me zanima!

Eurovizijski skandal: Započela istraga oko odabira slovenske pjesme, urednik dao ostavku

Iako su Slovenci najavljivali izbor za pjesmu koja će se natjecati na Eurosongu, nije ga bilo nego je umjesto toga stručni žiri odabrao pjevačicu Raiven da predstavlja Sloveniju na Eurosongu
Vidi originalni članak

U Sloveniji se posljednjih dana odvija eurovizijski skandal. Glavni urednik slovenskog natjecanja, Vanja Vardjan, koji je ujedno i urednik zabavnog programa državne televizije, dao je ostavku jer je započela istraga oko pravilnosti natjecanja i odabira slovenske pjesme za Eurosong. Direktorica Ksenija Horvat prihvatila je njegovu ostavku, prenosi N1.

24 PITANJA Baby Lasagna otkrio kakav će biti nastup na Dori: 'Bit će kao i pjesma - bizaran i genijalan'

Iako su Slovenci najavljivali izbor za pjesmu koja će se natjecati na Eurosongu, nije ga bilo nego je umjesto toga stručni žiri odabrao Saru Briški Cirman, umjetničkoga imena Raiven da predstavlja Sloveniju na Eurosongu.

Međutim, tu se dogodilo nešto sumnjivo. Ovogodišnji izbor sada istražuje Komisija za sprječavanje korupcije. Razlog su optužbe o navodnim nepravilnostima pri provedbi natjecanja.

24 PITANJA Natjecatelj na Dori, eugen, glumio u filmu na Netflixu: 'Zavodio sam glavnu glumicu'

Slučajem se bavi Komisija za sprječavanje korupcije, potvrdili su za slovenski N1, ali nisu otkrili ono što bi moglo biti sporno.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • SexyKitty17 03.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju ---> NU4.FUN

Komentiraj...
Vidi sve komentare